Licensrättigheter

Licensrättigheter

Kontrollera dina programvarutillgångar

I dagens digitala ekonomi är dataprogram ett måste för alla företag, stora som små. Programmen höjer effektiviteten i din verksamhet och dina medarbetares produktivitet. Dessutom finns det många fördelar med e-handel.

För att få ut så mycket som möjligt av dina program måste du hantera dem med omsorg – precis som företagets övriga värdefulla tillgångar. Dålig programhantering minskar produktiviteten och programmets effektivitet. Risken ökar även för att piratkopierade (illegalt kopierade) program används. Varje arbetssätt innebär nya utmaningar. Mobil personal och hemarbete utgör ökat risktagande.

Piratkopiering är illegalt och kan leda till mycket allvarliga följder för ditt företag. Använd verktygen för Software Asset Management (SAM) och andra informationskällor för att säkerställa att ditt företag har de licenser som krävs.

Få hjälp med att granska dina Autodesk-program
Att granska dina program innebär att ta reda på vilka program som är installerade på alla dina stationära och bärbara datorer inom ditt företag. Klicka här för att få hjälp med att utföra en granskning.

Anmäl piratkopiering
Läs mer om hur du kan förhindra piratkopiering och få information om vad Autodesk gör för att förhindra otillåten programanvändning.
 
Med gemensamma krafter och systematisk programhantering kan piratkopiering undvikas. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post, lc.alert@autodesk.com