Ta kontroll över ditt Autodesk Account

Ta kontroll över ditt Autodesk Account (video: 1:15 min.)

Hantera och anpassa dina Autodesk-prenumerationer med bara några klick. Ditt Autodesk Account har alternativ för självbetjäning som du kan använda för att göra ändringar när du vill.

Har du ingen prenumeration just nu? Hitta den produkt du behöver

Fördelar med Autodesk Accounts självbetjäningstjänster

 • Synkronisera dina prenumerationer

  Synkronisera dina betaldatum för att förenkla budgetering och planering.

  Justera mina datum

 • Skala efter just dina behov

  Lägg till användare i dina prenumerationer när du behöver dem och få ett proportionellt pris.

  Lägg till användare

 • Ändra avtalstid när du vill

  Gör egna inställningar och byt till en avtalstid på en månad, ett år eller tre år vid nästa förnyelse.

  Ändra min avtalstid

Vanliga frågor

Autodesk Accounts självbetjäningstjänster är inte tillgängliga i alla länder. De går heller inte att använda på underhållsavtal, produkter som beställts via Digital River, produkter som köpts från återförsäljare eller produkter som inte längre stöds.

Dessutom finns det ännu inga självbetjäningsalternativ för en del produkter, som till exempel Fusion.

Om alternativen inte visas för dig i Autodesk Account, eller om knappalternativen är gråmarkerade, betyder det att självbetjäningsalternativen inte är tillgängliga för tillfället.

Kontakta supporten om du vill göra ändringar i din prenumeration.

Ja. Om du byter från en avtalstid till en annan får du ändå dra nytta av specialpriset vid förnyelse* – vanligtvis 10 % lägre pris än vid nyteckning av prenumeration – om du förnyar innan prenumerationen går ut. Om du däremot låter din prenumeration löpa ut och sedan köper en ny, kommer priset att bli cirka 10 % högre. Du sparar alltså pengar på att ha en löpande prenumeration istället för att låta den löpa ut och sedan köpa ny. Du behåller rabatten även om du väljer en ny avtalstid i Autodesk Account.

Exempel: Du har en ettårig prenumeration på Maya LT som kan förnyas till en kostnad av 250 USD/användarlicens och betalas årligen. Om du byter till en avtalstid på tre år betalar du 675 USD/användarlicens när bytet sker, och du betalar därefter vart tredje år. Om du låter din ursprungliga ettåriga prenumeration löpa ut, och sedan köper en ny treårig prenumeration, betalar du 755 USD/användarlicens för att sedan betala vart tredje år.

* Specialpriset vid förnyelse baseras på Autodesks standardutpris (exklusive moms) och inkluderar inte rabatter, kampanjer och månadsprenumerationer. Den procentuella rabatten kan variera beroende på valutakurserna.

Om alternativet för att ändra din avtalstid inte visas, eller om det är gråmarkerat, betyder det att din prenumeration inte kan ändras med självbetjäningstjänsterna för Autodesk Account.

Kontakta supporten om du vill göra ändringar i din prenumeration.

För att det ska gå att samordna betalningsdatumen för flera prenumerationer måste de ha samma avtalstid och betalningsmetod. Justera justera avtalstiderna och ändra dina betalningsmetoder så att alla stämmer överens. Fortsätt sedan och justera dina betalningsdatum.

Om alternativet Justera betalningsdatum är gråmarkerat betyder det att självbetjäningstjänsterna inte är tillgängliga för dina prenumerationer.

Kontakta supporten om du vill göra ändringar i din prenumeration.

Den här funktionen är inte tillgänglig i alla regioner. Om alternativet Lägg till användare inte visas för ditt konto kan det bero på att din prenumeration inte berättigar till självbetjäningstjänster för licenshantering. Kontakta din återförsäljare eller kontakta supporten för att få hjälp.

Ja, du kan när som helst lägga till användare i din prenumeration. Kostnaden för användarlicensen kommer att fördelas proportionerligt över hur lång tid som återstår av den befintliga prenumerationen. Alla användarlicenser kommer att förnyas vid nästa förnyelsedatum för prenumerationen.

Du kan få teknisk support på det sätt som fungerar bäst för dig – välj assistans via telefon, onlinechatt, e-post eller fjärrskrivbord för att lösa dina problem. Se alla supportalternativ.

1Särskilda förnyelsepriser baseras på Autodesks rekommenderat listpris (exklusive tillämplig skatt) och exkluderar utvalda produkter, rabatter, kampanjer och månadsprenumerationer. Klicka här för en lista över uteslutna produkter. Den procentuella rabatten kan variera beroende på valutakurserna. Om du förnyar genom en återförsäljare kan ditt pris variera, eftersom Autodesks återförsäljare själva sätter sina priser.

Välkommen ${RESELLERNAME}s kunder

Tacka ja till support från återförsäljaren

Jag samtycker till att Autodesk kan dela mitt namn och min e-postadress med ${RESELLERNAME} så att ${RESELLERNAME} kan hjälpa mig med installationssupport och skicka mig marknadsförande meddelanden. Jag är införstådd med att Återförsäljaren är ansvarig för hur dessa data används och hanteras.

E-postadress måste anges Angiven e-postadressen är ogiltig.

${RESELLERNAME}