Få expertråd och support för alla dina prenumerationer

Med exportrådgivning får du alltid rätt programvara redan från första början. Ring vår försäljningsavdelning på +46 85 054 76 21 för att få personlig hjälp. Efter köpet får du tillgång till löpande support, så att du alltid får ut mesta möjliga av din årsprenumeration.

Därför ska du prata med Autodesks experter

 • Välj rätt produkt

  Vi ger dig personliga råd utan kostnad och hjälper dig att välja den programvara som passar dina behov bäst. Och när du har tecknat en prenumeration bjuder vi på support också.

 • Löpande support och rådgivning

  När du prenumererar på någon av Autodesks programvaror kan du alltid vända dig till vårt erfarna supportteam eller använda dig av våra onlineresurser för support.

 • Få support på valfritt sätt

  Välj att få hjälp via telefon, webbsupport eller fjärrskrivbord. Du kan även utforska vår praktiska självbetjäningstjänst.

Få expertråd innan du köper

Vill du köpa Autodesks programvara? Kontakta vår försäljningsavdelning på +46 85 054 76 21 för att få personlig rådgivning från en expert. De hjälper dig att hitta rätt produkter för dina behov och berättar mer om de olika betalningsalternativen för prenumerationerna.

 • Be om råd innan du köper, så att du kan känna dig trygg i ditt beslut
 • Skicka en inköpsorder och få en faktura med betalningstiden 30 dagar
 • Betala med kort

Få löpande kundsupport efter köpet

Den utökade supporten erbjuder snabbare och enklare sätt att få support på. Boka ett samtal med en supportspecialist eller utnyttja våra onlineresurser för att få ut mesta möjliga av din prenumeration. Kontakta kundtjänst för att komma igång. Autodesk ger dig direktsupport på tre olika sätt.

 • Telefonsupport: Boka ett samtal när du vill tala med en specialist som kan lösa ditt problem när det passar dig bäst.
 • Webbsupport: Kommunicera med en specialist från teknisk support via e-post eller chatt i realtid.
 • Support med fjärrhjälp: Låt en supporttekniker som kan se vad som händer på din enhet hjälpa dig att felsöka och lösa ditt problem.

Vanliga frågor om Autodesks kundtjänst

Våra säljare hjälper dig att hitta den Autodesk-programvara som passar dina behov bäst. Ring dem på +46 85 054 76 21.

Autodesk hjälper dig att komma igång med din produkt med direktsupport som omfattar installation, licensiering, konfiguration av konton och användarhantering. Bland alternativen:

 • Telefonsupport: Boka ett samtal när du vill tala med en specialist som kan lösa ditt problem när det passar dig bäst.
 • Webbsupport: Kommunicera med en specialist från teknisk support via e-post eller chatt i realtid.
 • Support med fjärrhjälp: Låt en supporttekniker som kan se vad som händer på din enhet hjälpa dig att felsöka och lösa ditt problem.

Behöver du hjälp nu? Kontakta supporten.

Du får också tillgång till vår självbetjäningstjänst med ett stort utbud av onlineresurser, inklusive Autodesk Knowledge Network, självstudier, utbildningsvideor med mera. Se alla supportalternativ.

Autodesk erbjuder heltäckande support för storföretag så att du får maximal avkastning på dina teknikinvesteringar. Läs mer om Enterprise Priority Support (engelska).

Du kan få teknisk support på det sätt som fungerar bäst för dig – välj assistans via telefon, onlinechatt, e-post eller fjärrskrivbord för att lösa dina problem. Se alla supportalternativ.

Välkommen ${RESELLERNAME}s kunder

Tacka ja till support från återförsäljaren

Jag samtycker till att Autodesk kan dela mitt namn och min e-postadress med ${RESELLERNAME} så att ${RESELLERNAME} kan hjälpa mig med installationssupport och skicka mig marknadsförande meddelanden. Jag är införstådd med att Återförsäljaren är ansvarig för hur dessa data används och hanteras.

E-postadress måste anges Angiven e-postadressen är ogiltig.

${RESELLERNAME}