Köpa av Autodesk

Välj mellan tre olika sätt att köpa Autodesk-prenumerationer – allt med vår återbetalningsgaranti.

Köpsätt

Man som jobbar på en bärbar dator sitter vid skrivbord på kontor

Online

Köp din prenumeration på vår säkra inköpsplattform och dra fördel av specialrabatter, självbetjäningskontroll av dina prenumerationer och avtalstider för att uppfylla alla affärsbehov – inklusive Flex och en särskild månadsavtalslängd som endast erbjuds direkta köpare.


Autodesks säljavdelning

Kontakta vårt team för att få reda på vilken kombination av produkter, vilka avtal och vilka betalningsalternativ som passar dina behov bäst. Du får samma fördelar som vid köp online tillsammans med expertråd, personlig rådgivning och tillgång till våra Premium- och Enterprise-avtal.


Kvinna med bärbar dator och man sitter på kontorssoffa medan kvinnan förklarar

Autodesk-partner

Kontakta en av Autodesks auktoriserade partners för att anpassa din prenumerationsstrategi. Våra lokala partners kan erbjuda alternativ som uppfyller just dina behov inom företaget och branschen, hårdvara och programvara som kompletterar Autodesks teknik samt utbildning och supportavtal som hjälper dig att lösa dina utmaningar.

 


Varför ska du köpa från Autodesk?

Två kvinnor arbetar tillsammans på en bärbar dator på skrivbordet

Köp tryggt online

Det är snabbt och enkelt att köpa en Autodesk-prenumeration online. Dessutom är det säkert. Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer (kredit- och betalkort, autogiro eller PayPal) skyddas alla onlineköp med SSL-kryptering.

Kvinna pekar på skärmen på en bärbar dator medan hon talar med två män som tittar på skärmen

Få råd innan du köper

Med expertrådgivning får du alltid rätt programvara redan från första början. Våra säljare kan hjälpa dig att välja en produkt med personlig vägledning, medan våra partners kan skräddarsy lösningar till och med för de mest svårlösta affärsbehov. När du har köpt produkten erbjuder Autodesk alternativ för teknisk support och självbetjäning som ger dig den hjälp du behöver.

Kvinna som bär säkerhetsglasögon arbetar på en bärbar dator på en arbetsplats

Förlita dig på vår återbetalningsgaranti

Prova din Autodesk-programvara utan risker – om du inte är nöjd återbetalar vi din prenumeration. Om du har köpt direkt från Autodesk kan du returnera din månadsprenumeration inom 15 dagar eller din ett- eller treårsprenumeration inom 30 dagar. Om du har köpt produkten hos en av Autodesks partners kan du kontakta dem direkt för information om återbetalningspolicyer.

Två personer arbetar tillsammans på en surfplatta på ett kontor

Spara mer med tidsbegränsade erbjudanden

Hitta våra bästa erbjudanden på Autodesk-produkter eller upptäck det inbyggda värdet i Autodesk Industry Collections. Du kan också registrera dig så att du får meddelanden om alla tillgängliga erbjudanden och kampanjer.

Vanliga frågor

Vad kan jag göra om jag har problem med att köpa?

Följande felsökningstips kan bidra till att eliminera fel som kan uppstå när du använder Autodesk-butiken:

  • Gör separata beställningar – Det kan uppstå ett fel om du kombinerar olika produktlicenstyper eller avtalsperioder i samma beställning. Gör olika beställningar för varje produkttyp eller prenumerationsperiod.

  • Starta om webbläsaren – Om du stänger och startar om webbläsaren kan detta lösa problem med webbaserade program.

  • Rensa cache- och webbdata – Data från tidigare besök i Autodesk-butiken kan orsaka problem när du gör en beställning.

  • Uppdatera webbläsaren – Använd den senaste versionen för att säkerställa att den är kompatibel med funktionerna i vår butik.

  • Prova en annan webbläsare – Om de andra felsökningsalternativen inte fungerar kan du prova att använda en annan webbläsare.

Om du fortfarande har problem kontaktar du våra supportspecialister för att få hjälp.

Hur annullerar jag min beställning?

Prenumerationsbeställningar av Autodesk-programvara som görs direkt via Autodesk online bearbetas omedelbart och kan endast annulleras genom kontakt med Autodesk-supporten. Du kan säga upp månadsprenumerationen inom 15 dagar eller din ett- eller treårsprenumeration inom 30 dagar. Om du har köpt produkten hos en av Autodesks partners kan du kontakta dem direkt för information om återbetalningspolicyer.

Hur snabbt kan jag få min återbetalning?

När din återbetalning har godkänts och bearbetats av Autodesk, vilket normalt sker inom 5–7 arbetsdagar, kommer en kredit att överföras via den betalningsmetod som är angiven i Autodesk Account. Kontakta banken som utfärdat kortet för information om när krediten kommer att vara tillgänglig på ditt konto. Åtkomsten till relaterade programvaror och tjänster kommer att avbrytas när du har fått din återbetalning.

Kan jag få återbetalningar av Flex-beställningar?

Flex-token-beställningar kan returneras upp till 30 dagar efter inköpsdatum om inga token har använts. Om någon token i beställningen har använts går det inte att returnera beställningen.

Gäller återbetalning för månadsprenumerationer?

Ja. Du kan säga upp månadsprenumerationen inom 15 dagar eller din ett- eller treårsprenumeration inom 30 dagar. Om du har köpt produkten hos en av Autodesks partners kan du kontakta dem direkt för information om återbetalningspolicyer.

Kan jag avbryta en automatisk förnyelse?

Din programvaruprenumeration förnyas automatiskt så att du alltid har tillgång till programvaran. Du debiteras för en ny prenumerationsperiod på det förnyelsedatum som anges i Autodesk Account. Du kan avbryta automatisk förnyelse när du vill före förnyelsedatumet. Du behåller åtkomsten till programvaran och tjänsterna fram till förnyelsedatumet och kommer inte att debiteras för en ny period. Se Avbryta en prenumeration för mer information.

Hur säger jag upp automatisk förnyelse om jag har köpt från en partner?

Återbetalningspolicyer för inköp och förnyelseavgifter från tredjepartssäljare, såsom återförsäljare och auktoriserade Autodesk-partners, kan variera beroende på försäljaren. Om du inte kan säga upp prenumerationen i Autodesk Account, kontakta din återförsäljare direkt.

Går det att få heltäckande support för storföretag?

Autodesk erbjuder omfattande support för storföretag så att du får maximal avkastning på dina teknikinvesteringar. Läs mer om Enterprise-avtalet och supportalternativen.

Kan jag betala med en inköpsorder?

Du kan betala med en inköpsorder om du köper via Autodesks säljavdelning. Du får fakturor med betalningsvillkoret 30 dagar netto.  Vissa återförsäljare kan också erbjuda detta alternativ. 

Var kan jag få teknisk support?

Välj det alternativ för support live eller online som fungerar bäst för dig – telefon, chatt, e-post eller fjärrskrivbord. Kontakta våra kundtjänstspecialister och utforska vår självbetjäningshjälp.

Visa mer