Förnyelser

Det är enkelt att förnya prenumerationen – du får dessutom specialpriser och specialalternativ när du förnyar den.

Två personer som använder en dator på ett stående skrivbord

Spara upp till 10 % när du förnyar

För att visa lojala kunder vår uppskattning får du ett speciellt förnyelsepris – vanligen 10 % mindre än du hade fått betala för en ny prenumeration – om du förnyar innan din prenumeration löper ut. 1

Så här förnyar du

Två kvinnor använder en surfplatta

Förnya online

Gå till Fakturering och beställningar > Prenumerationer och avtal i Autodesk Account, välj en produkt och gör något av följande:

  • För prenumerationer som förnyas automatiskt: För att förnyelsen ska kunna genomföras kontrollerar du att din betalningsmetod är giltig och att automatisk förnyelse är aktiverad.
  • För prenumerationer som måste förnyas manuellt: Klicka på knappen Förnya i e-postpåminnelsen för förnyelse eller gå till avsnittet Prenumerationer och avtal i Account. Om det finns en möjlighet till onlineförnyelse kommer alternativet att visas med början 90 dagar innan prenumerationen löper ut.

Kvinna visar surfplatta och förklarar för man

Förnya med en partner

Om alternativen för automatisk förnyelse eller manuell förnyelse inte är tillgängliga i Autodesk Account kan du förnya med din Autodesk-partner eller kontakta oss för att få hjälp.

  • Om du vill förnya ditt avtal med din partner hittar du partnerns kontaktinformation i avsnittet Prenumerationer och avtal på ditt konto.
  • Om du vill ha hjälp med förnyelsen fyller du i vårt kontaktformulär så kontaktar en specialist dig.

Upptäck Premium-upplevelsen

Premium-avtal kan hjälpa företag som hanterar 10 programvaruprenumerationer eller fler att arbeta mer effektivt med följande förmåner:

Datorfönsterikon som visar lås med bock inuti

Spara tid

Dra fördel av katalogsynkronisering för att automatisera grupp- och produkttilldelningar för smidig användarhantering.

Datorfönsterikon som visar rader som föreställer exempeltext

Ta välgrundade beslut

Få värdefulla insikter från detaljerad avancerad rapportering och automatiserade analysarbetsflöden med API:er för användarrapportering.

Datorskärmsikon som visar kugghjulsikon

Optimera teamets produktivitet

Lär dig viktiga tips och bästa praxis för att få ut det mesta av din teknik och dina arbetsflöden med Premium-coachning för administratörer och slutanvändare.

Långt skrivbord med fyra personer som arbetar på sina datorer

Har du en prenumeration för flera användare?

Prenumerationer med åtkomst för flera användare kommer att dras in helt och hållet den 7 februari 2023. Missa inte vårt tidsbegränsade 2 för 1-erbjudande om att byta in en prenumeration för flera användare mot två namngivna användarprenumerationer till en kostnad som motsvarar vad du betalar i dag.2

Få mer för pengarna med Industry Collection

Spara stort och få tillgång till våra mest effektiva program för din bransch i ett enda paket genom att förnya eller byta till en Industry Collection.

3D-stadstopografi skapad med produkter i Architecture, Engineering and Construction Collection

Architecture, Engineering & Construction Collection

Kraftfulla BIM- och CAD-verktyg för designer, tekniker och entreprenörer. Innehåller Revit, AutoCAD, Civil 3D med mera.


En produktrendering som skapats med Product Design and Manufacturing Collection

Product Design & Manufacturing Collection

Få professionella verktyg för produktutveckling och tillverkningsplanering med Inventor, AutoCAD, Fusion 360 med mera.

 


Plantor med regndroppar som utformats med produkter i Media and Entertainment Collection

Media & Entertainment Collection

Skala upp er studios renderings- och simuleringskapaciteter och ge samtidigt era kreatörer tillgång till kraftfulla modellerings- och animeringsverktyg.

 


En kvinna visar en man något på en surfplatta

Gör mer i Autodesk Account

Hantera och anpassa dina Autodesk-prenumerationer med bara några klick. Autodesk Account erbjuder självbetjäningsalternativ så att du kan lägga till användare, justera betalningsdatum, ändra prenumerationsperioden och mycket mer när det passar dig.

Vanliga frågor

Hur förnyar jag min prenumeration om prenumerationen redan har löpt ut?

Prenumerationer som har gått ut kan inte återaktiveras eller startas om. För att använda programvaran måste du köpa en ny prenumeration. I många fall kan du se tillgängliga prenumerationsalternativ genom att starta din utgångna programvara. Du kan också köpa en ny prenumeration direkt från Autodesk eller från en Autodesk-partner.

 

Se kampanjer, rabatter och specialerbjudanden

Får jag behålla mitt specialpris vid förnyelse om jag byter till en annan avtalstid?

Ja. Om du byter från en avtalstid till en annan får du ändå dra nytta av specialpriset vid förnyelse – vanligtvis 10 % lägre pris än vid nyteckning av prenumeration1 – om du förnyar innan prenumerationen går ut. Om du däremot låter din prenumeration löpa ut och sedan köper en ny, kommer priset att bli cirka 10 % högre. Du sparar alltså pengar på att ha en löpande prenumeration istället för att låta den löpa ut och sedan köpa ny. Du behåller rabatten även om du väljer en ny avtalstid i Autodesk Account.

 

Exempel: Du har en ettårig prenumeration på AutoCAD LT som kan förnyas till en kostnad av 420 USD/användare och betalas årligen. Om du byter till en avtalstid på tre år betalar du 1 179 USD/användare när bytet sker, och du betalar sedan vart tredje år. Om du låter din ursprungliga ettåriga prenumeration löpa ut och sedan köper en ny treårig prenumeration betalar du 1 310 USD/användare för att sedan betala vart tredje år.

Hur förnyar jag min prenumeration om jag har köpt den online?

Din prenumeration förnyas automatiskt om automatisk förnyelse är aktiverad. Logga in på ditt Autodesk Account-konto och välj den produkt som du vill förnya. Kontrollera att automatisk förnyelse är aktiverad och att din betalningsmetod är korrekt.

 

Logga in

 

Mer information

 

Hantera inställningar

 

Få hjälp med att logga in

Hur förnyar jag min prenumeration om jag har köpt från Autodesks säljavdelning?

Om din prenumeration har aktiverats för automatisk förnyelse, kontrollera helt enkelt att automatisk förnyelse är aktiverad och att din betalningsmetod är korrekt i Autodesk Account.

 

Om din prenumeration inte har aktiverats för automatisk förnyelse måste du förnya den manuellt. Innan den går ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas ut via e-post till din avtalsansvarige. Om din prenumeration kan förnyas online går du till ditt konto för att förnya. Du kan göra detta från 90 dagar innan prenumerationen går ut.

 

När det är dags att förnya kan du tala med din säljare om tillgängliga alternativ, däribland att lägga till fler användare, justera faktureringsdatum för prenumerationer, uppgradera till ett Premium-avtal eller byta till en Industry Collection.

 

Kontakta din säljrepresentant eller fyll i vårt formulär för att få hjälp med att förnya, så kontaktar vi dig.

Hur förnyar jag min prenumeration om jag har köpt den från en partner?

Innan den går ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas ut via e-post till din avtalsansvarige. Om det går att förnya prenumerationen online kan du även besöka Autodesk Account för att förnya prenumerationen från och med 90 dagar innan prenumerationen går ut.

 

När det är dags att förnya kan du tala med din Autodesk-partner om tillgängliga alternativ, däribland att lägga till fler användare, justera faktureringsdatum för prenumerationer, uppgradera till ett Premium-avtal eller byta till en Industry Collection. 

 

För att få hjälp att förnya, kontakta den partner som står i ditt meddelande om förnyelse eller på Autodesk Account, eller använd Autodesk Partner Locator.

Varför visas inte alternativet Lägg till användare i mitt Autodesk Account-konto?

Den här funktionen är inte tillgänglig i alla regioner 3 och är endast tillgänglig för vissa prenumerationer som har automatisk förnyelse aktiverad. Om alternativet Lägg till användare inte visas för ditt konto kan det bero på att din prenumeration inte berättigar till självbetjäningstjänster för användarhantering. Kontakta din Autodesk-partner eller kontakta supporten för att få hjälp.

Kan jag lägga till användare i min prenumeration när som helst?

Ja, du kan när som helst lägga till användare i din prenumeration. Kostnaden för användaren kommer räknas ut proportionerligt beroende på hur lång tid som återstår av den befintliga prenumerationen. Alla användarplatser kommer att förnyas vid nästa förnyelsedatum för prenumerationen.

Varför kan jag inte byta avtalstid för min prenumeration?

Om alternativet för att ändra din avtalstid inte visas, eller om det är gråmarkerat, betyder det att din prenumeration inte kan ändras med självbetjäningstjänsterna i Autodesk Account.

Kontakta supporten för att justera din prenumeration.

Varför kan jag inte justera betalningsdatumen för prenumerationer som jag har köpt online?

För att det ska gå att samordna betalningsdatumen för flera prenumerationer måste de ha samma avtalstid och betalningsmetod. Du kan justera avtalstiderna och ändra dina betalningsmetoder så att alla stämmer överens. Fortsätt sedan och justera dina betalningsdatum.

 

Om alternativet Justera betalningsdatum är gråmarkerat betyder det att självbetjäningstjänsterna inte är tillgängliga för dina prenumerationer.

 

Kontakta supporten för att justera din prenumeration.

Var kan jag få teknisk support?

Välj det alternativ för support live eller online som fungerar bäst för dig – telefon, chatt, e-post eller fjärrskrivbord. Kontakta våra supportspecialister och utforska vår hjälp via självbetjäning.

Visa mer

Behöver du hjälp eller har frågor om förnyelse?

Skicka oss din information, inklusive de produkter du är mest intresserad av, så kontaktar en av Autodesks specialister på förnyelse dig.

Villkor för rabatterbjudanden för fleråriga prenumerationer

Kunder kan teckna en ny treårsprenumeration eller förnya en utgående treårsprenumeration och spara pengar.

 

Besparingarna gäller från den 1 februari 2020 i USA, Kanada och Latinamerika.

 

Enbart tillgängligt i Autodesk-butiker och hos återförsäljare som deltar i kampanjen. Återförsäljarpriser kan variera. Kontakta din närmsta Autodesk-återförsäljare för mer information.

 

AUTODESK FÖRBEHÅLLER SIG RÄTTEN ATT AVBRYTA, UPPHÄVA ELLER ÄNDRA EN DEL AV ELLER HELA DETTA KAMPANJERBJUDANDE, NÄR SOM HELST, UTAN FÖREGÅENDE MEDDELANDE, OAVSETT ANLEDNING ENLIGT EGET GOTTFINNANDE. PRISER PÅ AUTODESK-PROGRAMVARA KAN ÄNDRAS.

 

Alla prenumerationsfördelar finns kanske inte tillgängliga för alla produkter eller tjänster på alla språk och/eller geografiska platser. Prenumerationsprogrammen omfattas av tillämpliga Autodesk-användarvillkor för prenumerationer (engelska) och/eller Autodesk-användarvillkor för tjänster (engelska).

 

Autodesk, Autodesks logotyp, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook och VRED är registrerade varumärken för Autodesk, Inc. och/eller dess dotterbolag och/eller filialer i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken och produktnamn tillhör sina respektive ägare. Autodesk förbehåller sig rätten att förändra produkt- och tjänsteutbudet samt specifikationer och prissättning när som helst utan föregående meddelande och är inte ansvarigt för tryck- eller skrivfel som kan förekomma i det här dokumentet.

1 Rabatten på en treårig prenumeration jämförs med det rekommenderade listpriset för tre på varandra följande årsprenumerationer.

 

Läs mer om inbytesvillkor för prenumerationer för flera användare: https://www.autodesk.com/company/legal-notices-trademarks/access-use/subscription-offerings/multi-user-trade-in-offer-terms (engelska).

 

Den här funktionen är endast tillgänglig för produkter som köpts direkt via Autodesks webbplats – eller i förekommande fall från Autodesks säljare – i USA, Kanada, Europa och Australien.