Subscription Newsletter

Product Design Suite

Ny designflexibilitet.
Med nya möjligheter för friforms modellering tillsammans med traditionell parametrik tillåter Inventor® 2015 dig att arbeta på det sätt som är mest komfortabelt för dig. Testa och se hur en flexibel konstruktionsmiljö ökar din produktivet och gör dig mer innovativ.

Få tillgång till vanliga Inventor-uppgifter genom ett centraliserat Home.
En ny instrumentpanel gör det enklare att hitta och arbeta med designfiler och utbildningsinnehåll.

Få tillgång till handledning och sökning med ett klick.
Handledning och utbildningsinnehåll finns nu tillgängligt för dig med förbättrad sökkapacitet.

 Se mer i videogalleriet för Inventor

  Tillbaka till nyhetsbrevet

Vault Professional

Utnyttja förbättrad användbarhet för objekt och BOM-flexibilitet.
Förbättrade möjligheter för objektsskapande och redigeringar ger mer intuitiva, strömlinjeformade arbetsflöden och alternativ för konfigurering och anpassning av materialförteckningar för BOM-objekt.

 Läs mer

Utöka Vault-dokumenthantering i hela arbetsgruppen.
Vault Thin Clients nya Project Explorer låter dig se data på ett flertal sätt samtidigt som det ger säker tillgång och förbättrade sökmöjligheter. Nu kan du inkludera icke-CAD-användare i teknikhanteringsprocessen och utöka samarbetet inom hela ditt team.

 Ytterligare information

Öppna Autodesk Vault för användare utanför konstruktionsprocessen.
Hantera dokument, bilder, e-post, presentationer, kalkylblad och andra projektrelaterade filer i Vault. Användare kan hämta och lämna dokument samt jobba med dem i en kontrollerad miljö. Med versionshantering sparas ändringar medan tidigare versioner bevaras.

 Ytterligare information om Vault Office

 Besök Vaults resursbank

  Tillbaka till nyhetsbrevet

Subscription

Programuppgraderingar – Subscription ger dig tillgång till de senaste uppdateringarna och förbättringarna så snart de lanseras.

Desktop Subscriptions flexibla licenser – Ger dig tillgång samt användarrättigheter till aktuella och tidigare versioner av din Autodesk-programvara på flera platser.*

Maintenance Subscriptions flexibla licenser – Ger dig tillgång till och låter dig använda aktuella och tidigare versioner av din Autodesk-programvara hemma och utomlands (i upp till 90 dagar under en 12-månadersperiod).*

Teknisk support – Subscription ger dig access till Autodesks supportspecialister.

Moln- och programvarutjänster – Subscription kan också inkludera vissa molntjänster som ger snabbare renderings- och analysmöjligheter.

 Få mer information om dina Subscription-förmåner

 Se Autodesk Knowledge Network om du behöver hjälp med Subscription.

  Tillbaka till nyhetsbrevet