• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Manufacturing

Vill du få ut mer av ditt produktionsprogram?

Med Subscription kan du det!

Autodesk® Inventor med Subscription* ger dig alltid tillgång till de senaste verktygen som gör det enklare för dig att få ut det mesta möjliga av din investering. Du får åtkomst till flexibla 3D-designverktyg som uppfyller alla dina behov för produktdesign. Vad sägs om att få Product Design Suite för mindre än 210 € i månaden? Dessutom kan du hantera dina designdata mycket lättare med Autodesk Vault. Se videorna nedan om du vill veta mer.

Kontakta mig


Flexibel modellering
Med flexibla 3D-designverktyg i Inventor
kan du designa ännu mer fritt.

Flexibel licens
Utöka din licens när och om det behövs.

Datahantering
Lägg mer tid på att faktiskt designa dina
produkter med hjälp av de nya
funktionerna i Vault.

Stora sammansättningar
Kontrollera och designa stora
sammansättningar bättre än någonsin
i Inventor.

Autodesks auktoriserade återförsäljare är oberoende återförsäljare och sätter själva sina priser. Återförsäljarpriser kan variera.

Månadspriserna motsvarar Autodesks rekommenderade listpris för återförsäljare för de produkter eller tjänster från Autodesk som visas, baserat på köp av en årlig hyresplan. Årliga hyresplaner kan köpas direkt från Autodesk eller genom återförsäljare, men kanske inte finns tillgängliga hos alla återförsäljare eller i alla länder.

Återförsäljarnas rekommenderade listpris (SRP) som visas är Autodesks rekommenderade pris för de angivna produkterna och tjänsterna i USA. I listpriset ingår inte moms eller någon form av installation. Listpriset är endast ett riktpris och det faktiska priset bestäms av återförsäljaren själv. Andra villkor kan gälla. Autodesk förbehåller sig rätten att ändra listpriset och produkterbjudanden, samt specifikationer för produkter och tjänster när som helst, utan föregående avisering och ansvarar inte för tryckfel, grafiska fel eller andra fel som kan finnas på den här platsen.

Subscription-förmåner ges på de villkor som gäller för Autodesk Subscription. Alla Subscription-förmåner kanske inte finns tillgängliga för alla produkter och/eller på alla språk. Alla Subscription-förmåner är intetillgängliga för alla produkter i alla geografiska områden. Kontakta din Autodesk-återförsäljare eller en säljare hos Autodesk för mer information.