• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Fallstudie: AECOM

Konstruktionstjänster

Projektsammanfattning
AECOM har kunder i mer än 130 länder, och levererar teknisk expertis och projektplanering i tusentals designprojekt runt om i världen. BIM-lösningar (byggnadsinformationsmodeller) från Autodesk hjälper detta globala konstruktionsföretag att nå bättre resultat genom djupare förståelse och större förutsägbarhet i projekten.

AECOM

AECOM

Förbättra samarbetet
En BIM-teknikplattform kopplar ihop AECOM:s diversifierade projektgrupper runt om i världen, så att de kan samarbeta effektivt och leverera bättre projekt.

Beslutsstöd
Konstruktörer kan titta på den intelligenta modellen från olika perspektiv och identifiera problem som inte tydligt framgår av de traditionella dokumenten. Bättre information tidigt i projektet ökar förutsättningarna för mer välgrundade beslut.

Bygg hållbart
BIM-tekniken hjälper AECOM att ta en ledande roll när det gäller att bygga in hållbarhet i designen. Företaget använder BIM-lösningar från Autodesk för att utföra miljöanalyser på designen.

AECOM

Förbättra samarbetet
En BIM-teknikplattform kopplar ihop AECOM:s [...]

AECOM

Beslutsstöd
Konstruktörer kan titta på den intelligenta modellen [...]

AECOM

Bygg hållbart
BIM-tekniken hjälper AECOM att ta en ledande [...]