• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Fallstudie: Clayco

BIM på byggplatsen

BIM-samarbete på fältet ger bättre produktivitet

Projektsammanfattning
Clayco är kända för att leverera innovativa byggnadslösningar för idrottsarenor, industrianläggningar och huvudkontor, med hjälp av avancerad teknik som byggnadsinformationsmodeller (BIM). Företaget använde BIM 360 för att ge projektgrupper på fältet tillgång till BIM, vilket gav bättre samarbete, snabbare projektleverans, minskade risker och ökad produktivitet.

Clayco
Komplex projektering

Extend BIM collaboration to the field

Öka effektiviteten på fältet
Med hjälp av BIM 360 Glue för molnbaserat BIM-samarbete och BIM 360 Field molnbaserat program för byggadministration på fältet på mobila enheter kunde Clayco ge projektgrupperna på fältet tillgång till BIM, vilket resulterade i ett ökat samarbete mellan arbetsgrupperna och bättre effektivitet i hela projektet.

Åtkomst till projektdata var som helst
Med BIM 360 har alla i Claycos projektgrupper tillgång till intelligent 3D-modellering i realtid och detaljerade projekthanteringsarbetsflöden nästan var som helst, när som helst.

Bättre slutresultat
Clayco har effektiviserat projektarbetsflödet med BIM 360, vilket hjälper företaget uppnå bättre kvalitet och säkerhet, ökad produktivitet, snabbare projektleverans och ökad lönsamhet.

Hela historien
 Clayco – fallstudie

Extend BIM collaboration to the field

Öka effektiviteten på fältet
Med hjälp av BIM 360 Glue för molnbaserat BIM-samarbete [...]

Access BIM project data virtually anywhere

Åtkomst till projektdata var som helst
Med BIM 360 har alla i Claycos projektgrupper [...]

BIM collaboration in the field improves productivity

Bättre slutresultat
Clayco har effektiviserat projektarbetsflödet med [...]