• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Fallstudie: Duke Energy

Design av transformatorstationer

Bättre noggrannhet och effektivitet med BIM

Projektsammanfattning
Med dotterbolag i flera stater är Duke Energy det största energibolaget i USA. För att designers snabbt och effektivt skulle kunna leverera exakta konstruktions- och materialspecifikationer till fältet, arbetade Duke med modeller vid design av transformatorstationer.

Duke Energy

Duke Energy substation

Minimera förseningar och avfall
Byggarbetslagen har en mer korrekt design att arbeta med, med färre kollisioner och mer exakta materialmätningar. Det blir färre dyra förseningar, mindre materialspill och färre ändringar i den slutliga modellen.

Förbättra produktiviteten
Med data från den intelligenta modellen kan konstruktörerna snabbare välja rätt utrustning. De behöver inte räkna individuella delar, som isolatorer, vilket kan vara en lång och mödosam process.

Följ standarder
Med inbyggd intelligens i processen följer konstruktörerna standarder automatiskt, vilket gör att det går snabbare att utbilda ny personal och blir lättare att informera när standarder ändras.

Hela historien
 Duke Energy – fallstudie

Duke Energy substation

Minimera förseningar och avfall
Byggarbetslagen har en mer korrekt design [...]

Duke Energy substation

Förbättra produktiviteten
Med data från den intelligenta modellen [...]

Duke Energy substation

Följ standarder
Med inbyggd intelligens i processen [...]