• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Fallstudie: Turner Construction

Flygplatsinfrastruktur

BIM ger bättre effektivitet vid konstruktion av komplex anläggning för energi och VA

Projektsammanfattning
Turner Construction Company i New York använde byggnadsinformationsmodeller (BIM) vid konstruktionen av en central energi- och VA-anläggning för 26 miljoner USD vid Oakland International Airport. BIM-lösningar från Autodesk underlättade informationsutbyte under projektet och effektivare konstruktion av anläggningen som innehåller de komplexa system som håller flygplatsen igång dygnet runt.

Turner Construction Company
Central anläggning för energi och VA vid Oakland International Airport

Oakland International Airport

Effektivt arbetsflöde
Med hjälp av BIM kunde Turner förbättra samarbetet med arkitekten, kunden och underleverantörerna. Den stora projektgruppen kunde snabbt identifiera problem, samarbeta om lösningar och hålla projektet igång.

Färre omarbetningar
Den intelligenta modellen hjälpte gruppen att få tillgång till mer tillförlitlig information. Eftersom de arbetade med en enda modell behövde ingen gissa vilken version som var aktuell, och de kunde lägga mindre tid på att korrigera designen.

Spara tid och pengar
Hela gruppen använde BIM 360 Glue för molnbaserat BIM-samarbete, vilket sparade tid och pengar tack vare bättre samordning. Tack vare mobil åtkomst hade alla i gruppen tillgång till projektvisualiseringarna när som helst och var som helst.

Oakland International Airport

Effektivt arbetsflöde
BIM hjälpte Turner förbättra samarbetet [...]

Oakland International Airport

Färre omarbetningar
Den intelligenta modellen hjälpte gruppen att få tillgång till mer tillförlitlig information [...]

Oakland International Airport

Spara tid och pengar
Hela gruppen använde BIM 360 Glue för molnbaserat BIM-samarbete [...]