• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Extended Access Program för Cloud Collaboration Products

Om Extended Access Program

För att bättre stödja våra kunder inför den nya verkligheten med att arbeta på distans har vi introducerat ett speciellt Extended Access Program för flera av våra molnsamarbetsprodukter, inklusive BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD web och mobile, och Shotgun.

Programmet tillåter fri kommersiell användning av de ingående produkterna till den 30 juni 2020. Om du är nuvarande deltagare måste du agera innan den 30 juni för att vara säker på att behålla åtkomst till dina projekt och uppgifter.

Produkter som omfattas

För att dra nytta av detta program måste du komma åt en testversion genom länkarna nedan och följa stegen för att inleda testet.

Visa, skapa, redigera och dela DWG™-filer i farten från din mobila enhet.

Visa, redigera och skapa CAD-ritningar i ett förenklat användargränssnitt som körs direkt i webbläsaren

Molnbaserad Revit arbetsdelning och samarbetslösning för team

Molnbaserad konstruktions- och designdokumenthanteringsprogramvara

Molnbaserad CAD, CAM, CAE och PCB på en enda integrerad plattform med Fusion Team för samarbete.

En produktionshanteringslösning och samarbetsverktyg för team som skapar VFX, animering och spel

Användbara resurser

utsikt över vidsträckta tak med ljusarmaturer och exponerade rör

Frågor och svar

Få svar på vanliga frågor om Extended Access Program, inklusive information om vem som omfattas och hur du kan fortsätta arbeta med dina projekt och ha kvar dina uppgifter när programmet ska avslutas.

kvinnohand som vidrör en penna på en surfplatta som visar en produktdesignbild

Produkthjälp för att arbeta på distans

Lita på våra expertråd, vägledning och bästa praxis för att hjälpa dig komma åt och använda din programvara och dina data, samarbeta effektivt och förbli produktiv när du arbetar på distans.

Kommentar: Målet med detta program är inte att omvandla kunder till betalda användare av dessa produkter. Att utnyttja vår befintliga produktprovningsupplevelse är det mest effektiva sättet att leverera detta program till dig så snabbt som möjligt. Du kan få produkt- eller e-postkommunikation som ber dig att prenumerera på de deltagande produkterna under programmets längd. Vi arbetar på att pausa dessa meddelanden. Vi inser att detta inte är en idealisk upplevelse, men vi agerar så snabbt som möjligt för att stödja våra kunder.

*Autodesk programvara och tjänster som görs tillgängliga i detta program omfattas av Autodesk användarvillkor och kan användas för kommersiella ändamål. Alla fördelar kanske inte är tillgängliga för all programvara eller alla tjänster, eller på alla språk eller geografiska platser. Du kan när som helst avbryta ditt deltagande i detta program (och användarvillkoren) av vilken anledning som helst. Autodesk kan avsluta detta program (och användarvillkoren) när som helst av vilken anledning som helst.