Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Extended Access Program för Cloud Collaboration Products

Extended Access Program har upphört.

Tack för att du visar intresse för Autodesk Extended Access Program, vilket möjliggör kostnadsfri kommersiell användning av flera av Autodesks molnbaserade samarbetsprodukter. Programmet upphörde att gälla den 30 juni 2020.

Du kan dock anmäla dig till en kostnadsfri, okommersiell testversion för flera av dessa produkter. För webbappen AutoCAD fortsätter du att få kostnadsfri kommersiell tillgång med Web App Program. Läs mer nedan.

För alla testversioner som pågår efter att programmet upphört gäller de vanliga användarvillkoren för kostnadsfri testversion Fler testversioner kommer inte längre att vara tillgängliga för kommersiell användning. Till exempel är standardlängden för testversionen av de flesta produkter 30 dagar, så om du startar testversionen i programmet den 29 juni, har du 29 dagar till att använda testversionen.

Om du deltog i programmet och behöver hjälp med nästa steg hittar du mer information  i vår Extended Access Program Transition Guidance.

Kostnadsfri testversion och gratis tillgång

Du kan anmäla dig för en kostnadsfri testversion eller få gratis tillgång till de mest populära molnbaserade samarbetsprodukterna från Autodesk.

Visa, skapa, redigera och dela DWG™-filer i farten från din mobila enhet.

Visa, redigera och skapa CAD-ritningar i ett förenklat användargränssnitt som körs direkt i webbläsaren

Molnbaserad Revit arbetsdelning och samarbetslösning för team

Molnbaserad konstruktions- och designdokumenthanteringsprogramvara

Molnbaserad CAD, CAM, CAE och PCB på en enda integrerad plattform med Fusion Team för samarbete.

En produktionshanteringslösning och samarbetsverktyg för team som skapar VFX, animering och spel

Användbara resurser

utsikt över vidsträckta tak med ljusarmaturer och exponerade rör

Förbättra mindre företag

Hitta de resurser och den hjälp du behöver för att anpassa dig till det nya normala. Hjälp ditt företag att fortsätta vara konkurrenskraftigt när du förändrar, växer och frodas.

kvinnohand som vidrör en penna på en surfplatta som visar en produktdesignbild

Produkthjälp för att arbeta på distans

Lita på våra expertråd, vägledning och bästa praxis för att hjälpa dig komma åt och använda din programvara och dina data, samarbeta effektivt och förbli produktiv när du arbetar på distans.