RESURSCENTER FÖR COVID-19

Tillsammans bygger vi en hållbar framtid

Coronapandemin har förändrat både hur arbetet bedrivs och hur arbetsplatsen ser ut. Autodesk strävar ständigt efter att ge dig det stöd och de resurser du behöver för att kunna lösa problem och utforska nya affärsmöjligheter.

Kvinna med munskydd som arbetar vid en surfplatta

Hitta bättre arbetssätt

Det är viktigare än någonsin att du kan arbeta, samarbeta och vara produktiv var du än befinner dig. Vi kan hjälpa till med tips, bästa praxis, information om licensiering och användning samt teknisk support för Autodesk-produkter.

En man och en kvinna med munskydd sitter vid ett konferensbord och jobbar

Gör om arbetsplatsen

I spåren av coronapandemin har distansarbetet blivit det nya normala, något som även gett upphov till andra makroekonomiska, industriella, designmässiga och tekniska trender. Läs mer om varför detta är det perfekta tillfället att stöpa om arbetsplatsen till en dynamisk och värdeskapande motor. Och varför ledningen måste hitta nya sätt att skapa gemenskap och förtroende internt.

Vi finns här för att stötta dig.

Dessa resurser kommer att hjälpa dig att arbeta mer effektivt, ha kontakt med samhället och dra nytta av oväntade möjligheter för tillväxt, lärande och förnyelse.

Stärk ditt småskaliga företag

Hitta rätt resurser och vägledning för att anpassa dig till den nya situationen. Hjälp ditt företag behålla sin konkurrenskraft när det förnyas, växer och blomstrar.

Få kontakt med samhället

Titta in under kontorstid varje tisdag för att prata med Autodesk-experter och utforska bransch- och produktspecifika grupper och forum för mer stöd.

Ung leende man klädd i en blå tröja framför en bärbar dator

Upptäck produkter för distansstudier

Framgångsrika studier kan bedrivas var som helst. Upptäck vilka Autodesk-produkter som kan hjälpa dig att få en produktiv distansstudiemiljö.

Branschresurser

Mekanisk komponent

Koppla samman konstruktions- och tillverkningsinsatser

Samarbeta om konstruktionssatsningar med öppen källkod, validera dina idéer och hitta tillverkningsanläggningar för att producera lösningar och hjälpa till att bekämpa covid-19.

Stadsbild i solnedgång

Hitta AEC-programvara och resurser

Upptäck teknik som kan assistera dina kunder med design- och byggutmaningar som är relaterade till covid-19 och få nya insikter om hur vi kan förbereda oss och få motståndskraft i framtiden.

Gensvar från kunder och förnyelse

Autodesk-kunder kombinerar teknik, uppfinningsrikedom och flexibilitet för att bekämpa den globala pandemin.

 • Man i grå luvtröja som tittar på en prototyp till en respirator

  Respiratorprojektet

  När Tyler Mantels startup-företag sattes på paus på grund av covid-19 lanserade han Respiratorprojektet för att hjälpa till med att lösa bristen på respiratorer.

  Bilden används med tillstånd från Respiratorprojektet

 • Återgivande av en medicinsk anläggning fokuserad på en sjukhussäng

  Mountain Productions

  Ett scenproduktionsföretag fick sina evenemang inställda på grund av pandemin. Då ställde företaget om verksamheten och byggde om underhållningsstrukturer för medicinsk användning.

  Bild med tillstånd från Mountain Productions

 • Man i skyddsglasögon bygger ett modulsjukhus

  BLOX

  Sjukhusen är under press på grund av covid-19-krisen. Detta företag arbetar med konstruktion av modulsjukhus och bygger snabbt anläggningar för akutvård.

Att navigera i en värld efter covid

Framtidens arbete kommer att se väldigt annorlunda ut. Människor utforskar innovativa sätt att förhålla sig till nya regler, prioriteringar och möjligheter.

 • Foto i gråskala från ett kontor med en kvinna som går nedför en trappa

  Hur tre globala arkitektur- och konstruktionsföretag återupplivar arbetet 2020

  Traditionellt stationära verksamheter kämpar med att fastslå regler för efter covid-19. Här är en ögonblicksbild av tre globala arkitekturbyråer 2020 – och hur de föreställer sig framtidens arbete.

 • Fyra män som arbetar på en modulbyggnad i en dammig konstruktionsanläggning

  Social distansering och skyddsutrustning gör modulbyggnadsföretaget även fortsättningsvis oumbärligt

  Se hur Factory_OS, ett modulbyggnadsföretag som anses oumbärligt på grund av att det fokuserar på överkomliga bostäder, ser till att arbetskraften skyddas genom att implementera socialt avstånd och skyddsutrustning.

 • Återspegling av en kvinna som tittar in i en spegel med VR-glasögon och målningar i bakgrunden

  Digitala museisamlingar ger dig konst hemma i soffan

  Under en lång tid har digitalisering av konst och kultur nedprioriterats. Och så kom covid-19. Museer stängde och digitala medier blev presumtiva besökares enda möjlighet att beundra konsten. Det blev oumbärligt att ställa om till virtuell verksamhet.

Vy över jorden sedd från rymden omgiven av ett nät av ljuspunkter

Autodesk Foundations gensvar

Autodesk Foundation gjorde gemensam sak med 24 företag från San Francisco Bay Area för att finansiera globala, nationella och lokala lösningar på covid-19. Arbetat fokuserade på att bygga hälsomässig och ekonomisk motståndskraft hos sårbara befolkningsgrupper, icke vinstdrivande organisationer och småföretag som påverkades av viruset. Hittills har Autodesk Foundation satt av 2 miljoner USD till dessa grupper och utforskar möjligheten att göra ännu mer.