• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

COVID-19 Autodesk resurscenter

Andrew Anagnos, VD för Autodesk

Andrew Anagnos, VD för Autodesk

Ett meddelande från vår VD

Coronaviruset (COVID-19) påverkar samhällen och familjer runt om i världen och innebär en svår tid för oss alla. Vi på Autodesk sätter hälsa och välbefinnande för våra anställda, kunder och de samhällen vi verkar i främsta rummet. Det är viktigt för oss att stödja din affärsverksamhet i dessa osäkra tider.

Vi är här för att hjälpa dig

Denna samling av resurser hjälper dig att komma åt och använda dina Autodesk-produkter och -data, samarbeta med dina team och förbli produktiv medan du arbetar på distans.

man som sitter vid ett bord och arbetar på en bärbar dator bredvid kaffekopp och vattenflaska

Se alla våra resurser för distansarbete

Hitta den avgörande vägledning du behöver för att nå framgång, inklusive produktspecifika tips, licens- och användningsinformation, bästa praxis och teknisk support.

två händer som håller en surfplatta som visar Autodesk-programvara

Få vägledning för Autodesk-produkter

Lita på våra expertråd, vägledning och bästa praxis - för de produkter du använder mest - för att hålla kontakten och förbli produktiv medan du arbetar på distans.

leende kvinna som står framför stor metallskulptur av blomblad

Gå med i Autodesk-användarforumet

Anslut dig till andra kunder, partner och anställda experter i vårt användarforum för att få dina frågor besvarade, eller bara dela med dig av dina idéer och tankar om att arbeta hemifrån och samarbeta på distans.

man som står vid arbetsbänk och tittar på en datorskärm omgiven av tillverkningsmaskiner

Upprätthåll affärskontinuiteten

Lär dig mer om de förändringar som Autodesk gör för att hjälpa till att minimera störningar i ditt företag, inklusive erbjudande av förlängda betalningsvillkor för kontrakt.

leende student som sitter på däck framför en stor datorskärm

Distansinlärning för utbildning

Se hur Autodesk stöder elever, lärare och utbildningsinstitutioner med fri tillgång till programvara, klassrumsprojekt och utbildning i egen takt.

vy över jorden från rymden omgiven av ett nätverk av ljuspunkter

Autodesk Foundation svarsinsatser

Autodesk Foundation har anslutit sig till 24 företag i San Fransisco-regionen för att finansiera globala, nationella och lokala lösningar på Covid-19. Svarinsatserna fokuserade på att bygga hälsomässig och ekonomisk motståndskraft hos utsatta befolkningar, icke-vinstdrivande företag och småföretag som drabbats av viruset. Hittills har stiftelsen använt 1 miljon dollar till dessa samhällen - och undersöker sätt att göra mer.

Dela med dig av din feedback

Vi arbetar för att leverera en nivå på vår kundtjänst som är i enlighet med vad vi brukar och välkomnar feedback, frågor och idéer om hur vi kan serva dig bättre i en distansarbetsmiljö.