PROGRAMVARA DU LITAR PÅ. VÄLJ ÄKTA AUTODESK-PROGRAM.

AUTODESK MED ÄKTA LICENS

Varför ska jag köpa Autodesk med äkta licens?

Olicensierad användning av program ökar utsattheten för programvarufel och skadlig kod, och kan leda till förlust av många arbetstimmar.

Endast äkta Autodesk-produkter stöds och garanteras av Autodesk. Köp direkt från Autodesk eller från en auktoriserad återförsäljare för att få den prestanda och pålitlighet du förväntar dig samt de senaste funktionerna, säkerhetsuppdateringarna, tidigare versioner med mera.

Äkta Autodesk-produkter

Äkta Autodesk-program

  • Äkta Autodesk-tjänst

    Har du fått ett meddelande från tjänsten Äkta Autodesk? Denna tjänst testar vissa typer av olicensierade Autodesk-program.

  • Licenshantering (Software Asset Management, SAM)

    Genom att använda bästa praxis för licenshantering kan du se till att du har rätt antal licenser och därmed undvika extra utgifter för programvara du inte behöver.

  • Verifiera dina licenser

    Det här programmet hjälper dig att utvärdera din användning av Autodesk-program och verifiera att du efterlever licensavtalen med Autodesk. Om du har blivit utvald kommer du att få ett meddelande med instruktioner via e-post eller brev. Autodesk kan även kontakta dig för att göra en licensgranskning.

Hjälp till att förhindra olicensierad och otillåten användning

Det är lätt att ovetandes råka köpa eller använda ogiltig programvara. Ej auktoriserade återförsäljare kan sälja oäkta program till kraftigt reducerade priser, på webbauktioner eller i paket tillsammans med hårdvara.

Skydda dig själv och andra genom att lära dig mer om denna viktiga fråga och genom att rapportera otillåten användning eller webbplatser du misstänker säljer eller distribuerar ogiltiga Autodesk-produkter.

Vanliga frågor

Få svar på vanliga frågor om våra program och om hur du skyddar dig från oäkta programvaror m.m.