• Sverige

  Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Teckna en 3-årsprenumeration – du sparar 10 % jämfört med en årsprenumeration

Teckna en 3-årsprenumeration och betala 10 % mindre än om du prenumererar 1 år i taget. Gäller både Industry Collections och individuella produkter.Oavsett om du tecknar en ny prenumeration eller förlänger den du har är detta ett fantastiskt sätt att säkra besparingar över lång tid och få tillgång till prenumerationsfördelar. Köp online, antingen direkt hos Autodesk eller via en deltagande mervärdesåterförsäljare. Det här erbjudandet får inte kombineras med några andra rabatter, kampanjer eller andra program som erbjuds av Autodesk såvida inte detta anges specifikt.

Spara 25% på prenumerationer

Spara 25 % på en 1- eller 3-årig prenumeration när du byter in en äldre aktiv licens. Villkoren och förutsättningarna gäller.

Har du ett underhållsavtal?

När det är dags att förnya kan du växla till prenumeration – eller uppgradera till en Collection – med rabatt, och fortsätta att få rabatt när du förnyar i 10 år framåt.

 • Juridiska villkor

  Juridisk ansvarsfriskrivning

  Autodesk gör programvara och tjänster tillgängliga baserat på licenser eller prenumerationer. Rätten att installera, få åtkomst till eller på annat sätt använda Autodesks programvara och tjänster (inklusive kostnadsfri programvara och kostnadsfria tjänster) är begränsad till licensrättigheter och tjänsterättigheter som uttryckligen ges av Autodesk i det tillämpliga licensavtalet eller tjänstavtalet, och gäller i enlighet med godkännande och efterlevnad av alla användarvillkor och förutsättningar i det avtalet. När du prenumererar enligt ett avtal kan det förnyas automatiskt till en viss avgift varje månad eller varje år, beroende på tillgång. Alla förmåner och köpalternativ kanske inte är tillgängliga för all programvara och alla tjänster eller på vissa språk/i vissa regioner. Tillgång till molntjänster kräver en internetanslutning och är föremål för de geografiska begränsningar som anges i användarvillkoren.

  Erbjudande i Autodesks onlinebutik:

  Andra erbjudanden:

  Autodesk förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande, häva, avbryta eller ändra hela eller delar av dessa kampanjerbjudanden, när som helst och utan föregående meddelande. Priser på Autodesk-programvara kan ändras.

Var först till kvarn

Tack för visat intresse

Du kommer att informeras om kommande kampanjer och erbjudanden.

Välkommen ${RESELLERNAME}s kunder

Tacka ja till support från återförsäljaren

Jag samtycker till att Autodesk kan dela mitt namn och min e-postadress med ${RESELLERNAME} så att ${RESELLERNAME} kan hjälpa mig med installationssupport och skicka mig marknadsförande meddelanden. Jag är införstådd med att Återförsäljaren är ansvarig för hur dessa data används och hanteras.

E-postadress måste anges Angiven e-postadressen är ogiltig.

Nej tack, jag vill inte ha support från ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE