HÄMTA 3-FÖR-2

FUSION 360-ERBJUDANDE

Paketera tre Fusion 360-prenumerationer och spara 33 %

Köp tre Fusion 360-prenumerationer i ett år, till priset av två, och spara 33 %.

Klicka på länken här nedanför, för att köpa erbjudandet eller använda kampanjkoden F3603PKEM i varukorgen, för ett paket med tre ettårsprenumerationer på Fusion 360.

Ena design, ingenjörskonst, elektronik och tillverkning med Fusion 360.

Fusion 360: Ena design, ingenjörskonst, elektronik och tillverkning

En 2D CAD-modell av en modern tvåvåningsbyggnad med tre rum, inklusive ett kontor, workshop och bostad.

Fusion 360 är en molnbaserad plattform för 3D-modellering, CAD, CAM, CAE och PCB för professionell produktdesign och tillverkning.

Ge ditt växande team möjlighet att förbättra produktprestanda och samarbete–nu med 33 % rabatt på ettårsprenumerationer på Fusion 360.

  • Designa och konstruera produkter som du vill för att säkerställa estetik, form, passform och funktion
  • Konstruera, designa och skapa vad som helst med hjälp av omfattande verktyg för elektronik- och PCB-design
  • Spara tid och pengar och leverera högkvalitativa komponenter snabbare

Vanliga frågor

 

Vad innehåller detta kampanjerbjudande?

Paketerbjudandet för Autodesk Fusion 360 ger 33 % i rabatt på det rekommenderade listpriset vid inköp av tre nya ettårsprenumerationer på Fusion 360, inköpta tillsammans i ett paket, exklusive moms. Produkter som är tillgängliga via Autodesk Store under denna kampanj inkluderar paket med tre Fusion 360-ettårsprenumerationer.

 

Hur många prenumerationer kan jag köpa?

Prenumerationer måste köpas med åt gången (paket).

 

När löper erbjudandet ut?

Erbjudandet gäller mellan 2023-05-01 och 2024-01-31 i Sverige och kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer och är i händelse av förbud eller begränsningar enligt lag ogiltigt.

 

Regler och villkor

Villkor för Autodesk Fusion 360-paket:

Vid köp av Autodesk Fusion 360-paket får du 33 % rabatt på rekommenderat listpris vid köp av tre nya ettårsprenumerationer på Fusion 360 som köps i paket, exklusive moms. Produkter som ingår i kampanjen är bland annat ett paket med tre licenser för Fusion 360 som finns tillgängligt i Autodesk eStore.

Erbjudandet gäller i Sverige och kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer, och är ogiltigt i händelse av förbud eller begränsningar enligt lag. Produkterna måste köpas från Autodesks onlinebutik och den aktuella rabatten dras av automatiskt i din kundvagn.

AUTODESK FÖRBEHÅLLER SIG RÄTTEN ATT AVBRYTA, UPPHÄVA ELLER ÄNDRA EN DEL AV ELLER HELA DETTA PROGRAM, NÄR SOM HELST, UTAN FÖREGÅENDE MEDDELANDE, OAVSETT ANLEDNING ENLIGT EGET GOTTFINNANDE. PRISER PÅ AUTODESK-PROGRAMVARA KAN ÄNDRAS.

Autodesk och Fusion 360 är registrerade varumärken som tillhör Autodesk, Inc., och/eller dess dotterbolag och/eller filialer i USA och/eller andra länder. Alla andra märkesnamn, produktmärken eller varumärken tillhör deras respektive innehavare. Autodesk förbehåller sig rätten att förändra produkt- och tjänsteutbudet samt specifikationer och prissättning när som helst utan föregående meddelande och är inte ansvarigt för tryck- eller skrivfel som kan förekomma i det här dokumentet.