Subheadline

FÖRNYA AUTODESK-PROGRAMVARA

Få specialpris när du förnyar och läs mer om tillgängliga alternativ, däribland byte till Industry Collection till ett fantastiskt pris.

Få 10 % rabatt när du förnyar

För att visa lojala kunder vår uppskattning får du ett speciellt förnyelsepris – vanligen 10 % mindre än du hade fått betala för en ny prenumeration – om du förnyar innan din prenumeration löper ut.1

Gör ännu större besparingar

Missa inte våra erbjudanden när det är dags att förnya, och få mer kvar i plånboken.

Lås in ditt pris i 3 år

Lås fast ditt pris när du förnyar eller byter till en ny prenumeration med 3 års löptid. På så sätt får du tre års bekymmersfri åtkomst till programvaran, förbättrad effektivitet och en förutsägbar programvarubudget.2

Få mer för pengarna med Industry Collection

Spara stort och få tillgång till våra mest effektiva program för din bransch i ett enda paket genom att förnya eller byta till en Industry Collection.

 • Architecture, Engineering & Construction Collection

  Kraftfulla BIM- och CAD-verktyg för designer, tekniker och entreprenörer. Innehåller Revit, AutoCAD, Civil 3D med mera.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  Få professionella verktyg för produktutveckling och tillverkningsplanering med Inventor, AutoCAD, Fusion 360 med mera.

 • Media & Entertainment Collection

  Skala upp er studios renderings- och simuleringskapaciteter och ge samtidigt era kreatörer tillgång till kraftfulla modellerings- och animeringsverktyg.

Uppgradera din plan när du förnyar

Nu är det dags att utnyttja erbjudanden som hjälper dig att få konkurrensfördelar.

Har du en prenumeration för flera användare?

Prenumerationer med åtkomst för flera användare kommer att dras in helt och hållet den 7 augusti 2022. Missa inte vårt tidsbegränsade 2 för 1-erbjudande om att byta in en prenumeration för flera användare mot två namngivna användarprenumerationer till en kostnad som motsvarar vad du betalar i dag.3

Upptäck Premium-upplevelsen

Premium-planer kan hjälpa företag som hanterar 50 programvaruprenumerationer eller fler att arbeta mer effektivt med förmåner som:

 • Enkel inloggning

  Få ökad säkerhet med engångsinloggning för all programvara från Autodesk.

 • Livesupport dygnet runt

  Livesupport tillgänglig när som helst, inklusive nätter och helger.

 • Djupgående användningsrapporter

  Se och exportera detaljerade användningsrapporter för enskilda användare för att få insikt i trender.

Justera dina prenumerationer till ett enda förnyelsedatum

Gör ditt liv enklare. Spara tid, förbättra budgethanteringen och sänk driftkostnaderna genom att justera förnyelsedatumen på dina prenumerationer. Prata med din återförsäljare eller säljare för att se om du omfattas av erbjudandet.

Behöver du platser för ytterligare användare?

Lägg till fler användare till din prenumeration när det är dags att förnya så att de automatiskt kopplas till ditt nuvarande förnyelsedatum.

Så förnyar du din prenumeration

Förnyelse av programvaruprenumerationen varierar beroende på hur du har köpt din prenumeration.

Din prenumeration kommer att förnyas automatiskt om du inte har stängt av automatisk förnyelse. Logga in på ditt Autodesk Account-konto och kontrollera att automatisk förnyelse är påslaget och att din betalningsmetod är uppdaterad.

Logga in

Innan prenumerationen går ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas ut via e-post till din avtalsansvarige, eftersom dessa prenumerationer inte förnyas automatiskt.

När det är dags att förnya kan du tala med din säljare om tillgängliga alternativ, däribland att lägga till fler användare, justera faktureringsdatum för prenumerationer, uppgradera till ett Premium-avtal eller byta till en Industry Collection.

För att förnya prenumerationen, kontakta din säljrepresentant eller låt oss kontakta dig.

Innan prenumerationen går ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas ut via e-post till din avtalsansvarige.

När det är dags att förnya kan du tala med din återförsäljare om tillgängliga alternativ, däribland att lägga till fler användare, justera faktureringsdatum för prenumerationer, uppgradera till ett Premium-avtal eller byta till en Industry Collection.

För att förnya prenumerationen, kontakta din återförsäljare som står i ditt meddelande om förnyelse, eller använd sökfunktionen för Autodesk-återförsäljare..

Prenumerationer som har gått ut kan inte återaktiveras eller startas om. För att använda programvaran måste du köpa en ny prenumeration. I många fall kan du se tillgängliga prenumerationsalternativ genom att starta din utgångna programvara. Du kan också köpa en ny prenumeration direkt från Autodesk eller från en Autodesk-återförsäljare.

Se kampanjer, rabatter och specialerbjudanden

Behöver du hjälp eller har frågor om förnyelse?

Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad av en av Autodesks specialister på förnyelse.

wp-form-before: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Tack! En Autodesk-representant kommer snart att kontakta dig, så att du kan få svar på dina frågor och välja det förnyelsealternativ som passar din budget, ditt företag och dina projekt bäst.