• Sverige

  Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Förnya Autodesk-programvara

Se dina möjligheter när du ska förnya Autodesk-programvara, inklusive möjligheten att byta till en Industry Collection till ett bra pris eller AutoCAD 2020 med specialiserade verktygsuppsättningar.

ok

[NYHET] Få 10 % rabatt på 3-åriga prenumerationer.

ok

Uppgradera eller byt när det är dags att förnya

Uppgradera till en collection

Få tillgång till våra effektivaste program och tjänster för din bransch i ett enda paket genom att uppgradera till en collection.

Byt till en AutoCAD-prenumeration med branschspecifika verktygsuppsättningar

Om du använder AutoCAD eller många av de andra AutoCAD-produkterna, som t.ex. AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical eller AutoCAD Architecture, kan du nu få åtkomst till flera AutoCAD-produkter i en enda prenumeration. Den utvidgade verktygsuppsättningen finns endast tillgänglig för nya prenumeranter på AutoCAD.

Spara 10 % när du förnyar eller skaffar en ny 3-årig prenumeration

Med en flerårig prenumeration sker förnyelsen vart tredje år och du får automatisk och problemfri åtkomst till din programvara, förbättrad driftseffektivitet, en förutsägbar programvarubudget och sparar in på tillkommande kostnader.

Har dina programvarubehov förändrats?

När din nuvarande prenumeration går ut, skaffa ny eller utökad kapacitet genom att prenumerera på den Autodesk-produkt som bäst passar dina behov. Om du har en permanent licens med ett underhållsavtal (tidigare underhållsprenumeration), upptäck vårt specialerbjudande om du går över till prenumeration.

Möjligheter vid förnyelse av ditt underhållsavtal

Förnyelser av underhållsavtal erbjuds till den 7 maj 2021. När ditt underhållsavtal ska förnyas kan du välja att gå över till en prenumeration med en ordentlig rabatt, eller förnya ditt underhållsavtal i ett slutligt år till.

 • Gå över till prenumeration

  Med vårt specialerbjudande kan du gå över till prenumeration till ett rabatterat pris och fortsätta förnya till specialpris – med högst 5 % höjning av priset vartannat år fram till 2028*.

  Med det här erbjudandet kan du gå över till prenumeration på samma produkt, gå över till prenumeration på ett alternativ som ingår i erbjudandet, uppgradera till en Industry Collection eller byta till AutoCAD 2019 med specialiserade verktygsuppsättningar för arkitektonisk, elektrisk och mekanisk design, allt i en enda prenumeration.

 • Förnya ditt underhållsavtal

  Om du har köpt från en Autodesk-återförsäljare:

  Kontakta din återförsäljare (hitta en återförsäljare).

  Om du har köpt direkt från en Autodesk-representant:

  Kontakta din Autodesk-representant direkt eller låt oss kontakta dig.

  Om du har köpt online från Autodesk:

  Logga in på ditt Autodesk Account-konto och förnya.

  LOGGA IN

Så förnyar du din prenumeration

Prenumerationsförnyelse på programvara varierar beroende på hur du har köpt din prenumeration och vilken betalningsmetod du använde.

 • Om du har köpt online från Autodesk med kreditkort eller PayPal

  Logga in på ditt Autodesk Account-konto, välj din produkt och hantera förnyelsen. Kontrollera att automatisk förnyelse är på och att din betalningsmetod är uppdaterad. Klicka här för stegvis instruktioner eller om din vy ser annorlunda ut.

  LOGGA IN

  Läs mer

  Visste du att …?

  • Du kan ändra antalet användare när som helst. Läs mer
  • Du kan förenkla din fakturering genom att gruppera faktureringsdatum på flera produkter med samma avtalslängd och betalningsmetod. Läs mer
 • Om du har köpt online från Autodesk med en annan betalningsmetod än kreditkort

  Innan prenumerationen löper ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas via e-post till din avtalsansvarige, eftersom dessa prenumerationer inte förnyas automatiskt.

 • Om du har köpt från en Autodesk-representant

  Innan prenumerationen går ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas ut via e-post till din avtalsansvarige, eftersom dessa prenumerationer inte förnyas automatiskt.

  När det är dags att förnya, tala med din säljrepresentant om möjligheterna att ändra antalet användare, gruppera fakturor för flera prenumerationer eller uppgradera din programvara. Du kan uppgradera till en Industry Collection eller till den nya AutoCAD med specialiserade verktygsuppsättningar.

  För att förnya prenumerationen, kontakta din säljrepresentant eller låt oss kontakta dig.

 • Om du har köpt från en Autodesk-återförsäljare

  Innan prenumerationen går ut kommer påminnelser om förnyelse att skickas ut via e-post till din avtalsansvarige, eftersom dessa prenumerationer inte förnyas automatiskt.

  När det är dags att förnya, tala med din säljrepresentant om möjligheterna att ändra antalet användare, gruppera fakturor för flera prenumerationer eller uppgradera din programvara. Du kan uppgradera till en Industry Collection eller till den nya AutoCAD med specialiserade verktygsuppsättningar.

  För att förnya prenumerationen, kontakta din återförsäljare som står i ditt meddelande om förnyelse, eller använd sökfunktionen för Autodesk-återförsäljare.

 • Har din prenumeration löpt ut?

  Prenumerationer som har löpt ut kan inte återaktiveras eller startas om. För att använda programvaran köper du en ny prenumeration. I många fall kan du se dina valmöjligheter för en ny prenumeration genom att sätta i gång din utgångna programvara. Du kan också köpa en ny prenumeration direkt från Autodesk online eller från en auktoriserad Autodesk-återförsäljare.

 • Om du vill ha ytterligare 10 % rabatt på din prenumeration

  Vill du förnya en 3-årig prenumeration?
  Du behöver inte göra något. Du får rabatten automatiskt när du förnyar.

  Har du inte en 3-årig prenumeration?
  När din nuvarande prenumeration löper ut, skaffa en ny 3-årig prenumeration och spara 10 %.

Behöver du hjälp eller har frågor om förnyelse?

Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad av en av Autodesks specialister på förnyelse.

Tack! En Autodesk-representant kommer snart att kontakta dig, så att du kan få svar på dina frågor och välja det förnyelsealternativ som passar din budget, ditt företag och dina projekt bäst.