Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Alternativ för underhållsavtal

Autodesk drar in underhållet den 7 maj 2021. När det är dags att förnya kan du, utnyttja inbyteserbjudandena om övergång till prenumeration, till rabatterat pris.

Fördelar med prenumeration

Autodesk-prenumeranter har flera fördelar, däribland bättre åtkomst, flexibel kontroll och verktyg för bättre insikter.

Bättre åtkomst

Få omfattande åtkomst till de senaste verktygen, nya tekniska framsteg och tjänster som motsvarar dina behov – nu och i framtiden.

Flexibel kontroll

Hantera användare och styra på ett bättre sätt genom att kontrollera åtkomst till rätt produkter och uppdateringar efter ditt teams behov.

Värdefulla insikter

Utvärdera och analysera produktanvändning, kostnader, produktivitet och framtida behov med hjälp av lättanvända rapporteringsverktyg.

Spara genom att byta in dina underhållsavtalsplatser

Börja prenumerera – till en kostnad som motsvarar vad du betalar i dag – vid din nästa förnyelse, och undvik den 20-procentiga höjningen av priset för underhållsavtal som införs den 7 augusti 2020.1

Fristående underhåll

Byt in en underhållsplats mot en prenumeration.

Nätverksunderhåll

Utnyttja 2 för 1-erbjudandet och få 2 namngivna användarprenumerationer för varje nätverkslicens för underhållsavtal du byter in.

Har du en Design & Creation Suite?

Sviter kan inte längre förnyas. För att få ett jämförbart pris kan du byta till en Industry Collection och få åtkomst till fler verktyg.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Kraftfulla BIM- och CAD-verktyg för designer, tekniker och entreprenörer. Innehåller Revit, AutoCAD, Civil 3D med mera.

Product Design & Manufacturing Collection

Få professionella verktyg för produktutveckling och tillverkningsplanering med Inventor, AutoCAD, Fusion 360 med mera.

Media & Entertainment
Collection

Skala upp er studios renderings- och simuleringskapaciteter och ge samtidigt era kreatörer tillgång till kraftfulla modellerings- och animeringsverktyg.

Vanliga frågor (FAQ)

Se svaren på några vanliga frågor om underhåll.

Vad händer om mitt underhållsavtal går ut?

Om du låter ditt underhållsavtal gå ut kommer du fortfarande att kunna använda din permanenta licens. Du kommer dock inte längre att få underhållsfördelar, såsom åtkomst till den senaste programvaran, teknisk support och rättigheter till tidigare versioner.

Kommer mitt prenumerationspris att öka när jag har bytt in mina underhållsavtalsplatser?

Kunder som utnyttjar inbyteserbjudanden för underhållsavtal kommer även fortsättningsvis att kunna förnya sitt avtal till rabatterat pris, vilket är lägre än förnyelsepriset för underhållsavtal och avsevärt lägre än kostnaden för att köpa en ny prenumeration. För ökad tydlighet om specialpriserna för förnyelse har vi utökat vår prisvägledning till 2028.

Så länge du fortsätter förnya kommer specialerbjudandets rekommenderade listpris vid förnyelse inte att höjas med mer än 5 % under 2021, 2023, 2025 och 2027. Det rekommenderade listpriset för förnyelse kommer inte att ändras under 2022, 2024, 2026 och 2028.2

Kommer jag fortfarande att ha åtkomst till mina filer och data när jag har bytt till prenumeration?

Alla filer och data som har skapats med hjälp av produkter med underhållsavtal kommer att vara tillgängliga även efter att du har bytt till prenumerationsavtal.

Kommer mina applikationer och data att lagras i molnet om jag byter till prenumeration?

Skrivbordsversioner av programvara med prenumerationsavtal samt tillhörande användardata lagras fortfarande på din lokala dator. Molntjänstprogram körs via molnet. Du väljer själv var du sparar dina data: i molnet eller lokalt på din dator.

Kommer jag att behöva tillgång till internet om jag byter till prenumeration?

Med en prenumeration kommer du att behöva tillgång till internet sporadiskt så att din prenumeration kan bekräftas var 30:e dag.

Kan jag fortfarande förnya mitt underhållsavtal?

Du kan förnya ditt underhållsavtal till den 6 maj 2021. Då kommer vi att dra in underhållet och du kommer inte att kunna förnya igen. Dessutom ökar priset för förnyelse av underhållsavtal med 20 % med början den 7 augusti 2020.

Har du fortfarande frågor om dina alternativ för underhållsavtal?

Fyll i formuläret om du vill bli kontaktad av en av Autodesks representanter.

Tack! En Autodesk-representant kommer snart att kontakta dig, så att du kan få svar på dina frågor och välja det förnyelsealternativ som passar din budget, ditt företag och dina projekt bäst.