• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Shotgun

PROGRAMVARA FÖR KREATIV PROJEKTLEDNING

Shotgun är en programvara som förenklar kreativ projektledning och sammanför stora som små team inom visuella effekter, animeringar och spelutveckling.

Använd Shotgun för att sammanföra dina kreativa team

Hantera produktionen smidigt, oavsett antalet team, kreatörer, projekt och resurser (eller hur långt bort de arbetar från varandra).

PROJEKTEN I CENTRUM HELA TIDEN

I Shotgun har produktionen fått en central plats, inget är begravt i e-post eller utspritt på olika kalkylblad eller i appar och verktyg. Se alltid status och de senaste versionerna.

TEAMPLANERING OCH OPTIMERING

Håll reda på vem som gör vad och när uppgifter ska påbörjas och slutföras. Ligg före genom att åtgärda brister och hantera oväntade ändringar i tid och på ett enkelt sätt.

KORREKTA RAPPORTER

Med korrekta data från tidigare projekt tillgängliga blir det enklare att planera, tillsätta personal och göra uppskattningar inför ett bud på ett nytt projekt.

Shotgun för projekthantering

Fyra skäl till varför din produktionsstudio behöver Shotgun

Läs om hur Shotgun hjälper dig att hantera projekt, sätta dina idéer i verket snabbare, samarbeta effektivare med hela ditt team och stå ut bland konkurrenterna.

Beyond the Wall: Läs om de sex studiorna bakom Game of Thrones

Läs om hur de sex studiorna bakom HBO:s episka Game of Thrones hanterade hundratals element, tagningar och kreatörer – och höjde ribban för visuella effekter på TV.

Självstudie: Komma igång med produktionsspårning i Shotgun

Ta reda på hur du konfigurerar ditt första projekt i Shotgun och börja spåra tagningar och element samt schemalägga arbetsuppgifter till ditt team.

Video featuring boutique VFX house Mammal Studios

Mammal Studios: Så behåller du överblicken i en krävande produktionsmiljö

VFX-boutiquestudion Mammal Studios berättar hur Shotgun gett dem flexibiliteten att fortsätta som en liten studio med snabba leveranstider.

Shotgun software free trial

Prova Shotgun kostnadsfritt

Testa en fullständig och obegränsad Shotgun-version i 30 dagar.

Resurser

KUNDBERÄTTELSER

Läs om hur kunder och kreativa team över hela världen använder Shotgun.

SHOTGUN-BLOGG

Håll dig informerad om de senaste produktnyheterna och uppdateringar. 

FÖLJ: