Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

HANTERING AV PROJEKTERINGSDATA OCH SAMARBETE

Lägg mindre tid på att hantera projekteringsdata och mer tid på att skapa fantastiska produkter. Frigör kapacitet för produktdesign och innovation med programvarulösningar för projekteringsdata och processer.

Bild med tillstånd från Balzer Pacific Equipment Co.

PRATA MED EN SÄLJARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tack för visat intresse.

Modell av hantering av projekteringsdata

Datahantering för konstruktörer

Konstruktionsdata är produkternas källkod. Håll koll på denna värdefulla egendom med en strategi för hantering av projekteringsdata, team och processer. Gör det enklare att hitta filer, underhålla länkar, samarbeta och undvika att skriva över arbete så att ni kan fokusera på produktdesign, inte administration.

Hämta den definitiva guiden till produktdatahantering.

Hämta den definitiva guiden till PDM

Läs om hur en filhanterare som är gjord särskilt för konstruktörer kan hjälpa till att eliminera frustrationen förknippad med data och dokumentering. Oavsett om produktdatahantering (PDM) är nytt för dig eller om du vill ta ert system till nästa nivå hittar du värdefull information i vår interaktiva guide som är anpassad efter dina specifika datahanteringsbehov.

Se verktyg som frigör tid för produktdesign

  • Video: Se hur ni kan använda PDM-system för att dela designer och samarbeta med konstruktörsteam.

    Samarbeta med delade vyer

    Dela designer med interna och externa intressenter utan att ge bort data. Zooma, panorera, rotera, spräng, mät och lägg till anmärkningar direkt i den delade vyn.

  • Video: Se hur Autodesks PDM-programvara är integrerad med Inventor för effektivare hantering av projekteringsdata.

    Hantera data i Inventor

    Checka in och ut filer och samarbeta säkert i Inventors arbetsflöde. Uppdatera associerade data automatiskt, till och med filer som placerats med AnyCAD.

Se hur konstruktörsteam använder PDM-lösningar

Video: Giffin använde Autodesks PDM-programvara för att producera och installera kvalitetssystem i tid och utan att överskrida budgeten.

Giffin

Automatisk spårning av revisionshistorik

Det här företaget arbetar med integrerade lösningar för ytbehandlingsprocesser. Med system för produktdatahantering som filsökbarhet och versionskontroll har de förbättrat sina konstruktionsprocesser så att de bättre kan serva fordonsindustrin.

Video: Osgood Industries uppnår högre konstruktionsproduktivitet för design och samarbete.

Osgood Industries

Bättre kvalitet och produktivitet

Se hur den här tillverkaren av processutrustning har förbättrat sin effektivitet vad gäller design och samarbete genom att förenkla arbetsflödena för filhantering och utöka kapaciteten för leverantörer och utökade projektgrupper.

Video: Se hur Dis-Tran effektiviserar sina processer för att kunna erbjuda bättre produkter och tjänster inom infrastruktur för energi, vatten och avlopp.

Dis-Tran

Effektivitetsvinster från idé till design

Den här leverantören inom energi-, vatten- och avloppsindustrin tar transformatorstationer för el från idé till design till tillverkning med PDM-lösningar som hjälper dem att uppnå få eller inga fel under hela processen.

Programvara för hantering av projekteringsdata

Alla kan engagera sig från det första utkastet till den slutliga produkten med integrerad programvara för design- och datahantering från Autodesk.

Redo att komma igång?

Prata med oss. Skicka in formuläret så kommer en Autodesk-expert att kontakta dig.

Nästa steg

Vi vill gärna hjälpa till att frigöra tid så att du kan fokusera på design och innovation. Få initierade insikter i lösningar för datahantering och samarbete och se hur du kan prova vår programvara.

Ring oss KOSTNADSFRITT på +46313088844

Måndag–fredag 8.00–17.00

Tack för visat intresse

En säljare kommer att kontakta dig inom kort.

Visa guiden

Tack för att du tittar i vår guide.

Lägg mer tid på konstruktion och mindre tid på att lösa problem med designdata och samarbete. Ta nästa steg mot smidigare, effektivare arbete.

Bättre effektivitet med Vault

BÄTTRE EFFEKTIVITET MED VAULT

Ta del av tips och tricks för att spara tid med programvara för produktdatahantering som är helt integrerad med Inventor-programvaran.

Har du frågor?

Vårt specialistteam kan hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Har du frågor?

Thank you.

Your message has been received. We'll get in touch shortly.