Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 - - - - autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Sverige

  Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

FÖRDELAR MED PRENUMERATION

En Autodesk-prenumeration är det mest flexibla och kostnadseffektiva sättet att få tillgång till och hantera programvaruverktyg för design, konstruktion och underhållning i 3D.

Viktiga fördelar med prenumeration

Fördelar med Autodesk-prenumeration: åtkomst

Bättre åtkomst

Ligg steget före med en omfattande åtkomst till de senaste verktygen, nya tekniska framsteg och tjänster – nu och i framtiden.

Fördelar med Autodesk-prenumeration: kontroll

Flexibel kontroll

Hantera användare och kostnader på ett bättre sätt genom att kontrollera åtkomst till produkter efter ditt teams behov.

Fördelar med Autodesk-prenumeration: insikter

Värdefulla insikter

Utvärdera och analysera användningen av produkten, kostnaderna, produktiviteten och framtida behov med rapporteringsverktyg och aviseringar som är lätta att använda.

Bättre åtkomst

Med en prenumeration har du alltid åtkomst till de senaste uppdateringarna och tidigare versioner. Du kan dessutom använda programvaran när du vill och var du vill.

 • Kontinuerliga programvaruuppdateringar

  Använd Autodesk-appen för att uppdatera produkter, få åtkomst till molntjänster och ytterligare funktioner så fort de blir tillgängliga – eller när det passar dig.

  Läs mer

 • Snabb installation

  Med Autodesk Account kan du snabbt ge användare åtkomst till produkter som du köpt genom att distribuera dem direkt på enheter eller genom att låta användarna själva installera dem från Autodesk-appen.

  Logga in

 • Ny och förbättrad support

  Välj mellan telefon-, online-, chatt- eller fjärrsupport via fjärrskrivbordet för att snabbt lösa tekniska problem. 

  Läs mer

 • Anslutna molntjänster

  Skapa, redigera, analysera och dela ditt arbete i molnet. Slutför prestandakrävande jobb som renderingar på bara några minuter eller timmar, istället för dagar.

  Läs mer

 • Åtkomst var du än befinner dig och när du vill

  Använd programvaran där du behöver vara – hemma, på jobb eller på resan.

  Läs om rätten till användning hemma

  Läs om rätten till användning på resa

 • Tidigare programvaruversioner

  Ladda ned och arbeta med tidigare versioner av de flesta av Autodesks programvaror.

  Läs mer

Flexibel kontroll

Med enkel hantering av programvara och ökad säkerhet får du allt under kontroll.

 • Konsoliderad programvara och nedladdningshantering

  Sortera, sök och filtrera dina produkter och tjänster i en enda vy i Autodesk Account, och välj den nedladdningsmetod som fungerar bäst för dig.

  Läs mer

 • Enkel användarhantering

  Använd Autodesk Account för att hantera åtkomst till produkter och tjänster. Tilldela åtkomst efter produkt eller användare – vilket som passar ditt företag bäst.

  Läs mer

 • Förenklad leverans av uppdateringar

  Undvik onödig administration genom att dela ut tillstånd till produktuppdateringar och ställa in automatisk leverans av uppdateringar via Autodesk-appen.

  Läs mer

 • Ökad säkerhet

  Du kan förlita dig på att Autodesks säkerhetsexperter hjälper dig att hålla ditt företags tillgångar säkra och upprätthåller sekretessen genom att tillhandahålla de senaste uppdateringarna och korrigeringarna.

  Läs mer (engelska)

 • Flexibla avtalstider

  Prova nya verktyg utan att behöva betala en hög startkostnad. Betala för tiden du använder programvaran, då blir det enklare att hantera företagets växlande behov av programvara och tillhörande budget.

  Läs mer

Värdefulla insikter

Med rapporteringsverktyg och aviseringar blir det enklare att analysera och utvärdera programanvändning, kostnader, produktivitet och framtida behov.

 • MEDDELANDEN OCH AVISERINGAR

  Undvik driftavbrott och hämta information om avtalets status i ditt Autodesk Account, så att du kan förnya eller växla produkter innan prenumerationen går ut. 

  Läs mer

 • RAPPORTERING AV MOLNTJÄNSTANVÄNDNING

  Spåra och optimera hur du och din organisation använder cloud credits för tjänster som betalas efter användning.

  Läs mer

 • Budgetplanering

  Prenumerationskostnaderna är transparenta och förutsägbara, vilket gör det enklare att debitera programvarukostnader direkt på kundprojekt och beräkna framtida kostnader.

Utökad support

Den nya och förbättrade supporten bjuder på enklare och snabbare sätt att få hjälp när den behövs som mest. Förutom tillgång till våra onlineresurser kan du nu även boka samtal med en specialist på Autodesks tekniska support för en extra kostnad.

Byt från underhållsavtal till prenumeration – och gör besparingar

När det är dags att förnya avtalet kan du nu välja att byta till prenumeration för samma kostnad som för en förnyelse av ditt underhållsavtal – eller så kan du välja att byta till en Industry Collection till ett rabatterat pris.

Vanliga frågor

Måste jag vara ansluten till Internet för att kunna använda programvaran?

Nej. Du kan arbeta offline i 30 dagar efter att du har aktiverat programvaran. Efter 30 dagar måste du ansluta till internet. Oroa dig inte, vi kommer att påminna dig 7 dagar i förväg.

Sparas alla mina filer och projekt automatiskt i molnet?

Lokalt installerade programvaror och tillhörande användardata lagras fortfarande på din lokala dator. När du sedan använder molntjänster kan du välja att antingen lagra data i molnet eller på din lokala dator.

Kan jag välja själv om och när jag vill uppgradera?

Prenumeranter har alltid åtkomst till de senaste uppdateringar och det är du som avgör om och när du vill uppgradera.

Alla prenumerationsfördelar finns kanske inte tillgängliga för alla produkter eller tjänster, eller på alla språk och/eller geografiska platser. För prenumerationsprogram gäller tillämpliga Autodesk-användarvillkor för prenumerationer (engelska) och/eller Autodesk-användarvillkor för tjänster (engelska).