• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

 

Översikt

De verktyg du behöver, nu med fler sätt att prenumerera

Välj det som passar bäst för din budget, din grupp och dina projekt. Få de senaste Autodesk-programmen, teknikprodukterna och tillgång till support.

Video: Introducing Autodesk Subscription

Introduktion till Autodesk Subscription

Autodesk erbjuder Desktop Subscription för bästa tänkbara mervärde och flexibilitet, Maintenance Subscription med engångslicens och Cloud Service Subscription för arbete bortom skrivbordet. Utforska alternativen. (video: 1:52 min.)

 

Subscription-kunder

Logga in för att hantera din Subscription nu.

LOGGA IN NU

 

Video: Maintenance Subscription

Maintenance Subscription

Komplettera din engångslicens med Maintenance Subscription så får du programvaruuppdateringar, tillgång till filer i äldre versioner, flexibla licenser, support och mer. (video: 1:39 min.)

Video: Desktop Subscription

Desktop Subscription

Låg ingångskostnad, tillgång till de senaste uppdateringarna och tidigare versioner av Desktop Subscription-programvaran, personlig webbsupport, flexibla licenser och mer. (video: 1:19 min.)

Video: Cloud Service Subscription

Cloud Service Subscription

Samarbeta bortom skrivbord och mobila enheter på en centraliserad arbetsplats för ett bättre samarbete. Använd datorkraften i molnet för att skapa filer och frigöra datorresurser. (video: 1:43 min.)

Rocket Fuel

Autodesk kommer gradvis att flytta över alla nya programvaruköp till att endast ske genom Desktop Subscription. Nya permanenta licenser för individuella program kommer inte att vara tillgängliga för köp efter 31 januari 2016. Läs mer

Rocket Fuel