• Sverige

    Vi har skickat dig till en motsvarande sida på din lokala webbplats där du kan se lokala priser och erbjudanden och där du kan handla online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Design &
Creation Suites

Design och Creation Suites från Autodesk® för att designa och skapa i 3D innehåller utökade verktygsuppsättningar för byggnadsdesign, produktutveckling och underhållning.

Design Suites och Creation Suites kan inte längre köpas.

Du har fortsatt tillgång till support och kan använda programvara och förmåner så länge du fortsätter att förnya prenumerationen på Design Suites eller Creation Suites eller underhållsavtalet.

Vi erbjuder även möjligheten att byta från din prenumeration på Design Suites eller Creation Suites till en Industry Collection så att du får tillgång till fler verktyg till ett jämförbart pris.

Så förnyar du dina Suites-prenumerationer

Prenumeranter på Building Design Suite, Entertainment Creation Suite, Infrastructure Design Suite, Factory Design Suite, Plant Design Suite och Product Design Suite kan välja att förnya sin prenumeration eller sitt underhållsavtal.

Så här förnyar du

  1. Logga in på ditt Autodesk Account.
  2. Klicka på Kontrakt och order.
  3. Klicka på kontraktsnumret för ditt utgående kontrakt för att komma åt förnyelseprocessen.
  4. Klicka på knappen Förnya längst ned på skärmen för att se tillgängliga alternativ för att fortsätta med din prenumeration eller ditt underhållsavtal.

Branschprogramvaran Industry Collections är äntligen här

Enklare, flexiblare och mer värde för pengarna

Våra nya industry collections-produkter erbjuder ett brett urval av de viktigaste Autodesk-programmen för ditt arbete samt åtkomst till flera molntjänster till ett rimligt pris.

Architecture, Engineering & Construction Collection

En oumbärlig uppsättning av BIM-verktyg för byggnadsdesign, mark/infrastruktur och konstruktion

Läs mer om samlingen

Product Design & Manufacturing Collection

Ett oumbärligt paket med design- och konstruktionsverktyg för produkt- och fabriksdesign

Läs mer om samlingen

Media & Entertainment Collection

Kreativa end-to-end-verktyg för att skapa underhållning

Läs mer om samlingen

Varför Industry Collections?

Mer värde för pengarna

Industry Collections ger åtkomst till fler program och tjänster än Suites, och ger dig ett värde som överstiger värdet för en Premium Suite-produkt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Förenklad programvaruupphandling och hantering

Vi har gjort det enklare för dig att avgöra vilket erbjudande som passar dig bäst. Alla de viktiga programvaruverktygen finns i en av dessa tre industry collections, istället för i fler än sex produktpaket, vart och ett med flera versioner.

Du har alltid tillgång till den senaste programvaran, med enkel översikt över uppdateringar och åtkomst, en enhetlig upphandlingscykel och enklare licenshantering.

Lösningar för enskilda personer eller projektgrupper

Med Collections kan du välja en prenumeration med åtkomst för en användare eller åtkomst för flera användare när ni behöver dela på programvara i en projektgrupp. Suites erbjuder endast åtkomst för en användare.

Fler molntjänster

Få åtkomst till fler molntjänster än vad som för närvarande är tillgängliga i Design Suites och Creation Suites.