Kontohantering för utbildning

Förnya institutionsåtkomsten till Education-programvara

Hur du förnyar åtkomsten till utbildningsprogramvara beror på vilken licenstyp du har.

• Ett års fleranvändarlicenser: Förnyas för närvarande automatiskt för ett år till.
  • Nätverkslicenser: När din licens har löpt ut, skapar du en ny nätverkslicensfil. Mer information finns i Erhåll och installera en licensfil.
  • Fristående fleranvändarlicenser: Återaktivera genom att ange det befintliga serienumret i den produkt du vill förnya:
    1. Klicka på listmenyn Logga in och välj Hantera licens.
    2. I licenshanteraren expanderar du licensinformationen och väljer Uppdatera.
    3. Ange serienumret igen och klicka på Aktivera.
    4. Klicka på Aktivera på välkomstskärmen.
    5. Klicka på Slutför.
    6. Ditt nya förfallodatum visas i licenshanteraren.

Tips! Du hittar ditt produktserienummer genom att gå till Visa din produktlicensinformation.