GRUNDERNA I KONTOHANTERING

Köpa Autodesk-program


Teckna Autodesk-programvaruprenumeration på ett av fyra sätt. Du kan prenumerera online, prata med vårt säljteam, konvertera till en prenumeration under eller efter en kostnadsfri testperiod, eller samarbeta med en av Autodesks auktoriserade återförsäljare.


Prenumerera online från Autodesk

Att skaffa din programvara direkt från Autodesk är flexibelt, bekvämt och säkert. Du kan skaffa en prenumeration från valfri produktsida. Eller så kan du starta processen – och se kampanjer och specialpriser – på vår sida med produkter.

Prata med vårt säljteam

Få expertråd om vilken programvara som bäst motsvarar dina behov. Vårt Autodesk-säljteam kan hjälpa dig att välja den bästa produkten och stödja din verksamhet, nu och i framtiden.

Konvertera din testversion till en prenumeration

Prova på valfri Autodesk-programvara kostnadsfritt i 30 dagar och konvertera sedan testversionen direkt till en prenumeration. Du får åtkomst till de flesta produkterna direkt efter att du har konverterat till en prenumeration. Vissa produkter kräver dock ett extra steg. Se nedräkningstiden i testversionen för att undvika driftavbrott.

Köp från en godkänd återförsäljare

En Autodesk-auktoriserad återförsäljare kan hjälpa dig att välja rätt programvara för dina unika affärsbehov. Sök efter plats, bransch eller produkt för att se om en lokal resurs är rätt för dig.

För att få svar på fler frågor om Autodesk-inköp, såsom felsökning vid beställningsfel och Autodesks återbetalningspolicy, se Hjälp med att köpa.


Behöver du hjälp? Fråga Autodesk-assistenten!

Assistenten kan hjälpa dig att få svar på en fråga eller kontakta en återförsäljare.


Vilken supportnivå har du?

Olika prenumerationsavtal ger olika supportkategorier. Ta reda på supportnivån för just ditt avtal.

Visa supportnivåer