GRUNDERNA I KONTOHANTERING

Återställa ditt lösenord


Om du har glömt ditt lösenord, begär en återställning. Du kan även ändra ditt lösenord i din profils säkerhetsinställningar. Administratörer kan inte ange eller ändra en annan användares lösenord. När en administratör lägger till en användare får användaren ett e-postmeddelande med en länk för att skapa ett konto med sin egen e-postadress och sitt eget lösenord.

Återställa ett lösenord

  1. Gå till accounts.autodesk.com, ange din e-postadress och klicka på Nästa.
    Obs! Om du har ett befintligt konto men inte kommer ihåg vilken e-postadress som användes, ska du inte skapa ett nytt konto. Kontakta oss för hjälp att hitta din kontoinloggningsinformation. Om möjligt, ange ett serienummer för programvara, ett avtalsnummer för prenumeration eller din administratörs e-postadress så att vi kan hitta rätt konto.
  2. Klicka på länken GLÖMT? ovanför fältet Lösenord. Du får ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du återställer ditt lösenord. Om du inte får något e-postmeddelande för återställning av lösenord, kontrollera om det finns ett e-postmeddelande i någon av dina skräppostmappar från noreply@mail.accounts.autodesk.com och lägg till autodesk.com som en betrodd e-postdomän. Om du fortfarande inte får något e-postmeddelande, kontakta supporten.

Ändra ditt lösenord

  1. Logga in på ditt konto på profile.autodesk.com/security.
  2. Klicka på redigeringssymbolen i fältet Lösenord.
  3. Ange nuvarande och nytt lösenord och klicka sedan på Spara.

Obs! Om du inte ser något alternativ för att redigera ditt lösenord så hanteras dina inställningar av din organisation och du har begränsad självbetjäning. Kontakta IT- eller licensadministratören för din organisation om du har några frågor.


Behöver du hjälp? Fråga Autodesk-assistenten!

Assistenten kan hjälpa dig att få svar på en fråga eller kontakta en återförsäljare.


Vilken supportnivå har du?

Olika prenumerationsavtal ger olika supportkategorier. Ta reda på supportnivån för just ditt avtal.

Visa supportnivåer