GRUNDERNA I KONTOHANTERING

Uppdatera din profil


Ändra din profilinformation, till exempel personlig information, säkerhets- och sekretessinställningar, språk och e-postinställningar.

Uppdatera din profil

 1. Öppna din profil och inställningar genom att klicka på lämplig länk. Vissa inställningar, till exempel att konfigurera 2-stegsverifiering, kräver extra steg. Klicka på lämplig länk för att få instruktioner.
  1. Personlig information: uppdatera namn, foto, kontaktinformation, yrkesinformation med mera.
  2. Säkerhet: ändra användarnamn, ändra e-postadress (om den nya e-postadressen inte redan är kopplad till ett befintligt Autodesk-konto), återställ ditt lösenord, hantera 2-stegsverifiering eller ta bort ditt konto och dina data.
  3. Inställningar: välj språk för ditt konto, hantera dina produktdatainställningar och anpassa eller begränsa din Autodesk-kommunikation.
 2. Om du vill ändra befintlig information klickar du på redigeringssymbolen vid lämplig inställning och följer anvisningarna på skärmen.
  Obs! om redigeringssymbolen inte visas bredvid en inställning så hanteras den av din organisation. Kontakta din organisations licensadministratör (det kan vara SSO-administratören) om du har några frågor.
 3. För inställningar utan ännu tillagd information, klicka på symbolen för att lägga till och följ anvisningarna på skärmen.
 4. Gör dina ändringar och klicka på Spara.

Vi finns här som hjälp

Använd våra resurser för att hitta den produktdokumentation eller de felsökningsartiklar som du behöver för att lösa ett problem. Din prenumeration låter dig kontakta en representant om du råkar köra fast.