Ändra en distribution med det klassiska installationsprogrammet

För produkter som skapar en distribution med det klassiska installationsprogrammet, följ dessa instruktioner för att ändra en distribution, använda en befintlig distribution som en mall eller ersätta en distribution.

Obs! För att ändra en distribution som skapats med Autodesk Account, se Ändra en distribution från Autodesk Account.

Om du vill ändra en befintlig distribution

Vad du kan ändra varierar beroende på inställningarna du valde när du skapade den administrativa bilden i den ursprungliga distributionen.

1. Öppna mappen för delat nätverk som innehåller distributionen.
  2. I mappen Verktyg dubbelklickar du på genvägen Skapa och ändra distribution.
  3. Klicka igenom sidorna med distributionskonfiguration och välj alternativen du behöver.
  4. Klicka på Skapa distribution.