Ladda ner tillgängliga tidigare versioner

Vissa tidigare versioner av Autodesk-program är tillgängliga som en förmån när du prenumererar på en aktuell version av Autodesk-program.

Vilka tidigare versioner kan du ladda ner?

För att ladda ner en tidigare version av Autodesk-programvaran

Du behöver inte avinstallera den aktuella versionen för att ladda ner och installera en tidigare version.

Studenter och lärare: Om du har en utbildningslicens, gå till Education Community (engelska).

Produktversioner upp till tre år tillbaka

1. Logga in på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Du hittar produkten under Alla produkter och tjänster.
  3. Klicka på den aktuella versionen i produktpanelen och välj en tidigare version.
  4. Ladda ner din produkt.

Produktversioner fyra till fem år tillbaka

1. Logga in på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Klicka på Autodesk Assistant-ikonen (frågetecknet i det nedre högra hörnet).

Observera att support, inklusive teknisk support, programuppdateringar och hotfix-korrigeringar, endast tillhandahålls för tidigare utgåvor upp till tre år tillbaka.