Ladda ner tillgängliga tidigare versioner

Nedladdningar för Flex-användare och kunder med en aktiv prenumeration.

Flex-användare och kunder med en aktiv prenumeration kan ladda nedtillgängliga tidigare versioner av sina produkter från sitt Autodesk Account-konto. Du behöver inte avinstallera den aktuella versionen för att ladda ned och installera en tidigare version.

Så här får du produktversioner upp till tre år tillbaka:

1. Logga in på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Du hittar produkten under Alla produkter och tjänster.
  3. Klicka på den aktuella versionen i produktpanelen och välj en tidigare version.
  4. Ladda ned din produkt.

Så här får du produktversioner fyra till fem år tillbaka:

1. Logga in på Autodesk Account på manage.autodesk.com.
  2. Klicka på Autodesk Assistant-ikonen (ballongen i det nedre högra hörnet) och följ chattinstruktionerna för att ladda ned programvara.

Obs!Teknisk support och programuppdateringar tillhandahålls endast för tidigare utgåvor upp till tre år tillbaka.

Nedladdningar för studenter och lärare

Studenter och lärare kan få tidigare produktversioner genom Autodesks utbildningsresurser (engelska).