Uppdatera ett serienummer

Du kan visa och uppdatera serienumret i programvaran utan ominstallation.

Uppdatera ett serienummer från programvaran

Du kan ändra serienumret från Hjälpmenyn för de flesta produkter.

1. Starta Autodesk-programvaran
  2. Följ en av dessa sökvägar i Hjälpmenyn (sökvägen kan variera beroende på produkt):
    • Hjälp > Om
    • Hjälp > Om
    • Hjälp > Autodesk produktinformation > Om
  3. Klicka på Hantera licens i Om-fönstret.
  4. I Licenshanterarens fönster klickar du på pilen bredvid produktnamnet för att visa licensinformation.
  5. Klicka på Uppdatera bredvid Serienummer.
    Obs! Om din licenstyp är en användarlicens ska du inte använda ett serienummer för den versionen av produkten.
  6. Ange produktens serienummer och klicka på Aktivera.
  7. Ibland måste du starta om produkten för att se det uppdaterade serienumret.

Obs! Om du har en Collection med produkter som använder ett enda serienummer ska du uppdatera serienumret för varje produkt i denna Collection.