Uppdatera din programvara

Du kan uppgradera till en ny version, uppdatera den installerade programvaran eller hämta korrigeringar från Autodesk Account.

Uppdatera Autodesk-produkter

Autodesk lanserar regelbundet programvaruuppdateringar. De är tillgängliga via Autodesk Account eller Autodesk Access (endast Windows).

Uppdatera från Autodesk Account

Den här metoden visar alla tillgängliga uppdateringar för alla tillgängliga produkter.

Om du i stället vill hämta prioriterade uppdateringar för en produkt ska du söka den under Alla produkter och tjänster och klicka på Visa information.

Hämta uppdateringar från Autodesk Account.

1. Logga in på ditt konto på manage.autodesk.com
  2. Välj ett releasedatum i Produkter och tjänster > sidan Produktuppdateringar.
    Meny för val av releasedatum
    Uppdateringar som lanseras inom den angivna tiden visas i listan.
  3. Om du vill begränsa antalet objekt som visas i listan anger du ett sökord. Uppdateringar med matchande namn visas i listan.
  4. Hitta den uppdatering du vill ha och klicka på Ladda ned. Du kan även välja flera uppdateringar och klicka på Ladda ned.

Uppdatera från Autodesk Account med hjälp av filter

Den här metoden visar uppdateringar för specifika typer av produkter, versioner eller uppdateringar. Du kan spara filter och använda dem igen vid ett senare tillfälle.

1. Logga in på ditt konto på manage.autodesk.com.
  2. Välj ett lanseringsdatum i Produkter och tjänster > sidan Produktuppdateringar.
    Obs! Ange ett lanseringsdatum innan du skapar filtret. Om du är osäker väljer du Alla.
  3. Klicka på Filter och välj uppdatera typ, produkt och lanseringsversion. En uppdatering kan listas som en snabbkorrigeringstyp beroende på dess versionering.
  4. Om du vill spara filtret klickar du på Spara som anpassat filter.
    Redigeringsfönster för anpassade filter
    Klicka på pennikonen för att byta namn på filtret och ange ett namn, till exempel Uppdateringar 2023.
  5. Klicka på Tillämpa för att ställa in filtret.

Uppdatera från Autodesk Access (endast Windows)

Autodesk Access håller dig informerad om produktuppdateringar när de blir tillgängliga.

1. Granska produktuppdateringar som är automatiskt tillgängliga i Access.
  2. Välj och installera de uppdateringar du vill ha.

Mer information om Autodesk Access finns i Hjälp med Access.