Vanliga frågor

 

Hur kan jag visa 2D- och 3D-filer kostnadsfritt?

Autodesk Viewer gör det enkelt att dela designvyer och samarbeta på distans. Autodesk Viewer stöder de flesta 2D- och 3D-filer, inklusive DWG, STEP, DWF, RVT och Solidworks.

 

Hur kan jag öppna DFX-, DWG- och DWF-filer kostnadsfritt?

Autodesk tillhandahåller en uppsättning gratisprogram för att visa CAD-filer (DXF, DWG, DWT, DXB, DGN, DWF) offline, på mobilen eller direkt i webbläsaren.

 

Hur kan jag visa DWG-filer utan AutoCAD?

AutoCAD-webbapp(engelska)och AutoCAD-mobilappgör det möjligt att använda AutoCAD online för att redigera, skapa och visa CAD-ritningar och DWG-filer i webbläsaren. Autodesk Viewer är ett kostnadsfritt online-visningsprogram som är kompatibelt med åtskilliga filtyper, inklusive DWG.

 

Vad är skillnaden mellan AutoCAD-mobilapp and AutoCAD-webbapp?

Båda apparna gör det möjligt för användare att visa, redigera, dela och skapa 2D-CAD-ritningar. AutoCAD-webbapp är tillgänglig i sin helhet online i samtliga datorers webbläsare. AutoCAD-mobilapp ingår med AutoCAD och AutoCAD LT och tillhandahåller liknande funktioner på iPhone- och Android-enheter.

 

Vad är DWG?

DWG syftar både på den tekniska miljön och .dwg-filer som är standardfilformatet för Autodesks programvara AutoCAD®. Autodesk skapade .dwg 1982 när programvaran AutoCAD lanserades för första gången. DWG-filer innehåller all information som användaren lägger in i en CAD-ritning. Dessa data kan inkludera designer, geometriska data, kartor och fotografier. Filformatet .dwg är ett av de mest använda filformaten för konstruktionsdata och förekommer i nästan alla designmiljöer.

 

Vad används DWG TrueView till?

DWG TrueView gör det möjligt att öppna, visa och dra upp AutoCAD-, DWG- och DFX-filer. Använd programmet för att skriva ut och skapa PDF:er samt konvertera till och från olika AutoCAD-format.

 

Vad gäller om jag bara behöver ha åtkomst till att visa filer?

För de intressenter som enbart behöver ha åtkomst till att visa filer erbjuder vi kostnadsfria visningsprogram utan prenumerationer. Se till att dra fördel av de inbyteserbjudanden som finns tillgängliga om du väljer att bli en namngiven användare.